L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.803

dilluns, 7 de juliol de 2008

La copa dels Reis de Tavernes

Alguns regidors van anar a vore la Copa del Rei, que va dur la Penya Valencianista de Tavernes, i van menjar i beure, ens diuen, a cos de reis.
La Cotorra s'ha assabentat que a eixe acte de trobada valencinista per vore la Copa del Rei van esmorzar, van prendre cassalles, cerveses i algun whisky. El que no sabem és qui va pagar el gasto, cosa que no té cap importància però que tampoc passa res si ho va fer l’afició del València, que per això és la millor afició i està bé que tinguen un detall amb les nostres autoritats. Xe, què serà per diners...!

Cap comentari: