L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.803

diumenge, 13 de juliol de 2008

Qui mana ací?


Què passa a Benifairó?- es pregunta la gent del nostre poble en vore la cosa rebolicada.
El ple de dilluns 14 farà efectiva la dimissió de Salvador Gil, un dels regidors socialistes de tota la vida. Ha dimitit, es diu pel poble, perquè està fart de vore que al grup municipal mana una regidora recent arribada que no té ni carnet del PSOE, encara que pel poble es diu que la regidora mana a les ordres d’un altre, que porta els ramals del grup socialista des de fora mentre treballa per al PP.
Es diu també pel poble que ha dimitit cansat de les pressions al lloc de treball per un problemeta de terrenys a urbanitzar i no anar contra els interessos del poble.
Salva, Salva, que ni tota la muntanya és orenga ni tots els bollos són dolços. Conserva la delegació sindical molts anys.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ací sabem qui mana en els socialistes i es Agustí que fa lo que vol sense estar en l'ajuntament. Si ja van votar ells i el del PP en favor del Bollo igual ho faran ara.
No estaran enfadats si el dissabte estaven tots sopant i en el bar de Celes.