L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 11 de novembre del 2016

Vamos a contar mentiras trailarà, vamos a contar mentiras...

1. Llegit en un blog afí del PP i com no usant sempre el recurs de que els veïns es queixen:


"Mentre els veïns es queixen que el està poble està fosc, l'Ajuntament governat per Compromís anuncia que ha gastat 50.000 euros il·luminant la Torre de Guaita.



Amb els 50.000 euros que Compromís ha gastat a la Torre de Guaita es podria solucionar els problemes d'il·luminació gairebé de tot el poble."
2. Llegit en el web de l'Ajuntament, la noticia i la informació oficial: 

L’Ajuntament de Tavernes, que va iniciar el projecte de restauració i revaloració de la torre de guaita al novembre de l’any passat, ha invertit 8.000 euros de fons propis per a dotar d’il·luminació el monument declarat Bé d’Interés Cultural (BIC).


El projecte d’il·luminació de la torre de guaita ascendeix a 12.000 euros, dels quals 4.000 estan subvencionats per l’Agència Valenciana de Turisme. 

Per tant a qui creguem? L'Ajuntament s'ha gastat 50.000 com vol el PP o només són 8.000 euros? Nosaltres ho tenim ben clar, i segur que vosaltres també.


En resum, com sempre fan: vamos a contar mentiras trailarà, vamos a contar mentiras. Tot siga per confondre.