L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 3 de novembre del 2016

Un curs ajuda als veïns a crear la marca personal a les xarxes socials


El Braç Treballador ha acollit la jornada del IV Cicle d’Economia i Territori, que duia per títol La teua marca personal. Millora la teua presència a les xarxes socials”, activitat que va estar a càrrec de la comunicadora Loles Sancho.

L’acte va donar les ferramentes per a saber gestionar un perfil personal com una marca. Al voltant de 20 persones, que van cobrir les places disponibles, van conèixer les pautes amb què potenciar les seues habilitats per tal d’accedir a noves oportunitats laborals, destacar la seua carrera professional, o simplement donar a conèixer les seues aficions a través de les xarxes socials.

El regidor de Foment, Josep Llácer va presentar la jornada, junt a Pau Pérez del Cercle Euram de la Safor.  El curs s'emmarca dins d’un cicle de conferències que busquen formar i informar els veïns de Tavernes sobre la difusió d’idees i accions vinculades amb el foment de l’activitat econòmica en la ciutat.