L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 25 de novembre del 2016

Tavernes instal·larà la pista de patinatge el dia 9 de desembre per a les festes de Nadal

 
L’Associació de Comerciants de Tavernes i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, en col·laboració amb l’Ajuntament, instal·laran el dia 9 de desembre i per primera vegada en Tavernes una pista de gel sintètica. 

La nova atracció per a les festes de Nadal i Reis estarà oberta fins al dia 8 de gener i serà un reclam per potenciar i dinamitzar el comerç local en les festes nadalenques. La pista estarà oberta en horari de matí i vesprada, excepte els dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener que serà d’11 a 13 hores.

La pista de patinatge, de 120 metres quadrats, comptarà amb un servei per a guardar  roba, així com per al lloguer dels patins i dos monitoris que estaran durant tot el temps que hi haja activitat. En total, costa 18.000 euros, dels quals 1.000 els aporta l’Ajuntament de Tavernes.

La venda de tiquets, que són a  3 euros, es farà en les tendes adherides a l’Associació de Comerciants i la de Venedors. Però, tots aquells que compren en els comerços adherits podran aconseguir tiquets gratuïts. A més d’aquesta iniciativa tant per a majors com per als xiquets, també hi haurà castells inflables per als menuts.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra publiqueu el que voleu. Impresentables !! Mal Pa..

La Cotorra de la Vall ha dit...

Que conste que no sabem a què ve. No hem deixat de publicar cap comentari ni cosa semblant.