L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 6 de novembre del 2016

Membres del GMValldigna participen al 40é Aplec Excursionista dels PPCC


El 40é Aplec Excursionista dels PPCC va tindre lloc a Esporles, a la Serra de Tramuntana de Mallorca entre els dies 28 d’octubre i el passat 1 de novembre. L’organització d’aquest 40é Aplec ha anat a càrrec de Ermassets Club de Muntanya i del Grup Excursionista d'Esporles.

Segons la nota de premsa enviada pel Grup de Muntanya Valldigna, “al llarg dels 5 dies, al voltant d’unes 700 persones vingudes de tots els indrets dels Països Catalans: del Principat, de les Illes, de l’Alguer, de la Catalunya Nord i del País Valencià, han gaudit d’una trobada marcada per una programació diversa: excursions de muntanya de diferent complexitat, xerrades, música en directe, conferències, visites culturals, etc., i el sopar tradicional de germanor”. 




Dins de els activitats programades els participant  van recòrrer diferents indrets emblemàtics de la Serra de Tramuntana, com ara els Miradors de Son Olesa, l'Ermita de Miristel·la, Miramar i Son Marroig, el camí de s'Arxiduc, la cova de Ramon Llull, la Foradada, Valldemosa o les Cases de Planícia.

En la cloenda es va traspassar la bandera de l’Aplec als representants de l’any vinent, que serà el 41é i que es realitzarà a Reus, Tarragona.




Membres del Grup Muntanya Valldigna han participat en aquesta 40ena edició. Xavi Català, representant de l'organització del 33é aplec a la Valldigna el 2009, destaca l’ambient de normalitat, civisme i germanor que es va respirar al llarg dels cinc dies. I, a més a més, anima a continuar assolint llaços d’unió entre el món del muntanyisme. 

El GMV ha felicitat l'organització per l'èxit de participació i per haver aconseguit fer passar uns dies tan agradables pels voltants de les muntanyes i els seus pobles.