L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 8 de novembre del 2016

Imputats exdiputats i exsenadors del PP en la trama de factures falses del diputat Martínez Pujalte, PP.

L'investigat-imputat Martínez Pujalte, exdiputat del PP

L'exdiputat del PP Vicente Martínez Pujalte està imputat en un cas de falsedat i suborn i ara el jutge ha citat a declarar com a investigats a molts dels seus clients, segons ha confirmat el TSJ de Madrid. La majoria d'aquests clients, vinculats al PP, van realitzar pagaments a la consultora de Martínez Pujalte, Sirga XXI S.L, sense que s'haja pogut acreditar, fins al moment, que els informes que van pagar van ser realitzats.
Martínez Pujalte i la seua sòcia, la exsenadora del PP Ana Torme Pardo, declararan el pròxim dia 23. Per cert Torme va assegurar en un escrit davant la Fiscalia que va ser enganyada pel seu soci Pujalte que era qui cobrava directament els treballs facturats als clients, relacionats amb el PP.
El 14 de desembre María del Mar Benito Vega, de Transport World Wide System, haurà d'explicar per què la seua empresa va pagar 82.395 euros entre els anys 2012 i 2014 per treballs que no han pogut acreditar-se. També declararà Alejandro Ballesteros de Diego, diputat del PP per Toledo en el moment dels fets i administrador de Mind Talent Selection, que tampoc ha pogut aportar informes o assessories que avalen el pagament de 6.380 euros a Sirga XXI S.L. 
També haurà de donar explicacions el dirigent del PP Miguel Jaime Marín Cózar, director d'Economia i Polítiques Públiques de FAES, proper a l'expresident del Govern José María Aznar. Jaime Marín Cózar va ser assessor en el departament d'Economia de Presidència del Govern entre 2001 i 2004 i assistent jurídic del PP en el Congrés entre 2005 i 2008, quan Pujalte formava part del grup parlamentari popular.
 El cas, amb més declaracions d'altres investigats, es reprendrà el mes de gener.