L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 20 de novembre del 2016

ACTUALITZADA AMB MES INFORMACIÓ: La pista sintètica de patinatge a Nadal i Reis (horaris i altres detalls)

Una pista com aquesta serà la instal·lada a Tavernes

Tavernes comptarà  amb una nova atracció per a les festes de Nadal i Reis, encara que ja es podrà usar a partir del dia 9 de desembre. Una nova atracció consistent en una pista sintètica de patinatge - no és una pista de gel com erradament diu la premsa comarcal- que ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament amb l'Associació de Comerciants de Tavernes i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal.

La novetat va estar confirmada fa uns dies per l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, en el seu perfil de facebook, on assenyalava que aquesta col·laboració entre les entitats tenia com a l’objectiu potenciar, dinamitzar i fomentar el comerç local en les festes nadalenques. 

La pista sintètica de patinatge estarà oberta durant totes les festes de Nadal i Reis, en horari de matí i vesprada, excepte algunes poques vesprades (dia 24 i 31 de desembre i del 5 de gener), o siga els dies que es considera de preparació familiar per a les festes. A continuació us oferim els dies d'obertura i l'horari complet de funcionament de la instal·lació.



La pista que es muntarà és de les anomenades de “patinatge en material sintètic”, o siga el material és polietilè d'alta densitat i alt pes molecular amb una baixa absorció de la humitat. Comptarà amb una protecció perimetral formada per una barana d'estructura galvanitzada amb panells sobre els 1'20 metres d'alçada de policarbonat per tal d'esmorteir els possibles colps dels usuaris. Així mateix mentre dura l'activitat hi haurà dos monitoris, els patins i servei per guardar la roba.

Aquesta pista sintètica es muntarà al Passeig del País Valencià amb unes mesures de 15 x 8 metres (120 metres quadrats). El cost de lloguer de la pista val 18.000 euros que es finançarà amb la venda de tiquets a 3 euros i amb l’aportació de l’Ajuntament de 1.000 euros de la partida destinada al Foment Local.

Els tiquets es vendran en les tendes adherides als comerços adherits de la localitat i al voltant de la pista està previst la instal·lació de zona de jocs per als més menuts. També es dona oportunitat als col·legis del poble de poder-la usar, tal com es pot comprovar consultant el quadre d'horaris.

Una pista de material sintètic que imita el gel usa un material especial en un 95% semblant al gel real quan a les sensacions que es nota en patinar, però presenta avantatges com no emprar aigua ni electricitat per aconseguir el gel, amb la qual cosa es tracta d’una instal·lació totalment ecològica.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracies per la info. Des de luego és ben gordo que doneu millor informació que els diaris i debades

Anònim ha dit...

Però es patina amb patins de rodetes o amb patins de gel ?

Anònim ha dit...

Ja era hora

UN JUBILAT ha dit...

Cotorra:Sabeu si el pagament de 3 euros es per a tot un dia, o que passa.

Anònim ha dit...

Al país valencià... tot al país valencià. Em pateix de categoría que sigau nacionalistes valencians però... per que tot al passeig del país valencia?. Podrieu donar-li un poc de videta a altres llocs del poble que lloc hi ha de sobra i també a ajudar als hostelers del poble que gràcies a estes coses puguen guanyar-se el jornal aprofitant aquestes activitats. Que no s'ho guanye tot un. Cambieu de lloc, ostres !

Anònim ha dit...

Cotorra eres igual com diari valldigna o com es diga. Publiqueu el que us dona la gana. Fills de putes! Els dos diaris . Partits de merda

La Cotorra de la Vall ha dit...

Què li anem a fer! Sempre no plou a gust de tots....

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònim de les 20:52

El Festivern, per exemple, no es fa al Passeig del País Valencià.
La fira, per exemple, no es munta al Passeig del País Valencià
Les activitats culturals es fan a la Casa de la Cultura no al Passeig del País Valencià
Els concerts de música es fan a la Casa de la Cultura o si es la banda al seu local no al Passeig del País Valencià
Les activitats esportives es fan al Camp de Futbol o del Vergeret i zona del voltant, no al Passeig del País Valencià.
Moltes activitats es fan també avui dia al Pavelló Multiusos del Vergeret, no al Passeig del País Valencià.

Com passa en el 99'99% de pobles i ciutats les activitats generals per a tota la població solen sempre centralitzar-se en una zona de fàcil accés per a tots, ampla, amb facilitats d'espai per a instal·lar l'activitat, preses de llum, etc. I això per costum de tota la vida, no d'ara sinó de fa 100 anys, sempre s'ha centralitzat al mig del poble, o siga la plaça i el passeig.

Ens agradaria ens diguera llocs del poble fàcilment accessible a tots, amb un espai gran i obert per instal·lar la pista i tots els muntatges al voltant (jocs), amb espai a més perquè la gent puga estar sense apretons i poder passejar si cal, i on estiga tot a punt, etc. per poder acollir la pista.

Anònim ha dit...

Sr Cotorra, podria informar-me de com es pot solicitar l'activitat per a escolars? hi ha alguna forma de fer reserves? No som de Tavernes i hem de llogar bus i això ens obliga a tindre una previsió de dates i no trobem informació. com vostés es veu que ho saben tot abans, agrairia la informació.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ho sabem tot, però solem buscar.
Sabem que les activitats escolars com aquesta solen centralitzar-se i organitzar-se a través d'Educació, que té les oficines a la Casa de la Cultura.

CASA DE LA CULTURA - HORARI D'ATENCIÓ DE 10:00 A 14:00 H. DE DILLUNS A DIVENDRES
TELEFON D'INFORMACIÓ: 96 283 60 55 - FAX: 96 282 40 75

Pensem que us podran informar.

També podeu entrar en la pàgina facebook de l'Associació Comerciants de Tavernes i entrar en contacte amb l'associació que també organitza.