L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 12 de setembre del 2014

Els alumnes de l'IES La Valldigna denuncien la forta calor de les aules

Els alumnes de l'IES La Valldigna han presentat un escrit de protesta per les altes temperatures que estan "patint" a les aules del centre. Des del dia 5 de setembre estan registrant les temperatures a les aules i han arribat a mesurar 29.5ºC, 30ºC, 31ºC i 33ºC, entre d'altres.



Els alumnes de batxillerat, degut a les actuals circumstàncies en les que es trobem volem manifestar i compartir amb la Direcció la nostra disconformitat i el nostre descontent.
Les altes temperatures a les quals estem sotmesos posen en perill la salut de l'alumnat, arribant fins i tot a la tortura psíquica i física de tots els alumnes i professors.
Des d'ací fem un cridament a la cordura i a la comprensió per a que es prenguen mesures eficients i poder culminar, solucionar i posar fi al problema que tant està donant que parlar en les últimes jornades lectives.
Pensem que és de falta de sentit comú el pensament de sobreposar l'ensenyança a la salut.
Atentament. 


Alumnes de Batxillerat


Nota remesa pels alumnes

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Muy bueno el escrito, si señor.

"Les altes temperatures a les quals estem sotmesos posen en perill la salut de l'alumnat, arribant fins i tot a la tortura psíquica i física de tots els alumnes i professors."

Tambien sufren lo mismo ciertos empleados que trabajan durante todo el verano en los campos, o los policias que estan en la calle, o los socorristas.

Creo que deberian cobrar un plus mas todos los empleados que trabajamos durante le verano.

Que estudien y que dejen de decir tonterias.

Lo que les ha molestado al igual que a mi me molestaria seria incorporarme a las clases el dia 3 de septiembre y no el 15 de septiembre, pero espero que el dia 16 haga mucho calor, para ver si se siguen quejando.

Anònim ha dit...

Si comencem abans també acabem
abans i anem els mateixos dies a les classes. Mira el calendari escolar i no digues destrellats respecte a les queixes de més dies de classe.

Tambien sufren lo mismo ciertos empleados que trabajan durante todo el verano en los campos, o los policias que estan en la calle, o los socorristas.

O siga que tu eres dels que estan en l'aire condicionat i ben fresquet i segur que no put comptar amb cap fill teu com a company. O els envies a col·legis de pago ben condicionats?

Anònim ha dit...

Si hi ha que fer una tasca amb calor i no es pot evitar, es prenen mesures per reduir riscos, tot i fer estes tasques de nit.
Les vacances al emisferic sud, no són a l'agost, que allí es hivern, ho són quan fa calor, per febrer o així.
Adaptar l'horari escolar no es deu fer tan a la lleugera sols "por que queremos una Espanya. Toda igualita".
Som diferents realitats, geogràfica variada, cultura diferenciada, diferents necessitats.
Ignorar la diferència no la fa desaparèixer, la agreuja, la fa una confrontació.
"Para muestra un botón"

Anònim ha dit...

¿Y en junio que temperaturas hay?
Yo soy un ex alumno del instituto y os puedo asegurar que en junio estábamos a esas temperaturas , incluso superiores.

Y esta semana del 15 al 19 ¿ bajarán las temperaturas mágicamente o que ?



Anònim ha dit...

"Tortura psíquica y física de tots els alumnes i professors"

Soy ex alumno del instituto y os puedo asegurar que en junio hemos llegado a esas temperaturas, incluso más altas.

Los agricultores,ganaderos... se enfrentan a esas temperaturas todos los días y no creo que pidan la baja por "tortura psíquica y física".

Esta claro que hay un problema en la educación, pero cuando leo artículos semejantes a este ,me doy cuenta de la manipulación que hay, porque claro usando a los "alumnos "nadie se va a poner en contra ¿verdad?

Yo y mis compañeros hemos estado en clase con estas temperaturas y ninguno de nosotros ha sufrido "danys psiquícs i físics"

La Cotorra de la Vall ha dit...

Vosté es molt lliure de pensar i opinar el que vulga, però abans d'acusar a ningú de manipulació hauria de llegir-se millor les coses.

Si vosté haguera llegit com cal l'article, sabria i hauria comprés que simplement ens hem limitat a publicar una nota que ha estat remesa pels alumnes i que nosaltres ni hem posat ni llevat ni una coma.

I no som l'únic lloc de Tavernes on eixa nota s'ha reproduït.

Igual és que els danys psiquics i físics d'aquella calor no es nota i no es capaç de distingir una noticia redactada per nosaltres a la publicació d'una nota remesa pels alumnes.

Anònim ha dit...

Perdón,no estoy criticando a nadie en concreto,vosotros os dedicáis a publicar las noticias de actualidad y que afectan a nuestro municipio,cosa que me parece muy bien.

Cuando digo "manipulación" me refiero a la sociedad en general,sobretodo el personal docente, porque lo he visto con mis propios ojos.

Y no, creo que ese calor no me provocó ningún daño físico ni psicológico.Quizá sea un problema de mi cultura.
Y no me parece nada ético ofender a personas con un nivel cultural menor que el de otros.

Si he ofendido a alguien pido perdón.Como veis a lo mejor no soy culto para distinguir un artículo de una publicación de los alumnos,pero soy muy educado.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Igualment li demanem disculpes si no havíem entés el sentit últim que donava a la paraula manipulació.