L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 25 de setembre del 2012

INFORME: Y una més del PP: Vaersa s’està mostrant com un clar exemple del saqueig de les arques públiques


Un informe de fiscalització fet per la Intervenció General de la Generalitat Valenciana ha desvelat la nefasta gestió de les encomanes entre la Conselleria d’Infraestructures i l’empresa pública Vaersa.

L’objecte d’aquest informe era determinar si els més de 46 milions d’euros que la Conselleria d’Infraestructures va pagar a Vaersa en 2011 per encomanes de treball és el procediment més eficaç, eficient i econòmic per a l’administració. I les conclusions són contundents: la Conselleria està pagant a Vaersa més del que correspon al cost real dels treballs que realitza
.
La mateixa Intervenció de la Generalitat assenyala que bona part dels treballs que Infraestructures encomana a Vaersa els poden realitzar perfectament els funcionaris de la Conselleria. I agreuja més aquesta situació, i deixa al descobert la trama de col·locació de personal afí que té muntada el PP en les empreses publiques. L’informe assenyala que s’encomanen a Vaersa tasques que podrien fer els funcionaris, sabent que aquesta empresa pública no compta amb mitjans personals i materials suficients i per açò sempre acaba contractant personal extern.

L’informe encara assenyala més irregularitats sobre aquest tema quan afirma que en la majoria de casos les contractacions de personal de Vaersa per a realitzar les encomanes de la Conselleria no se subjecten a l’establit en la legislació vigent, la qual cosa voldria dir que són enxufats a dit i que a més, el 75% d’eixe personal extra contractat per Vaersa acaba treballant en dependències de la Generalitat.

Compromís ha assenyalat que “ens trobem davant un informe demoledor que mostra ben a les clares el mecanisme de saqueig de les arques públiques que realitza sistemàticament el govern del PP a través de les empreses públiques”.

"Ens trobem davant un nou escàndol de corrupció, amb enxufisme i desviament de fons públics que lamentablement no és una excepció dins de l'entramat d'empreses públiques i fundacions que té muntat el govern del PP" conclou Compromís.


Més informació:


Recomanem que llegiu sobre el cas els articles de Levante-EMV


http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2012/09/22/hacienda-detecta-medio-ambiente-sustituye-ilegalmente-funcionarios-empleados-vaersa/938376.html


http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2012/09/24/ere-vaersa-afectar-94-empleados-parques-valencia/938491.html


-