L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 12 de setembre del 2012

Gran èxit del campeonat autonòmic d'escalada organitzat pel Centre Excursionista




 
La competició d'escalada de dificultat celebrada a Tavernes va ser un complet èxit. Cal dir que era una competició a nivell autonòmic, se’n fa una per província i els guanyadors representen a les terres valencianes nivell nacional. La propera tindrà lloc a Redovan (Alacant), el proper dia 22 de setembre.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el regidor d’Esposts, Josep Llàcer, feren acte de presència en la competició i departiren tant amb els membres del Centre Excursionista, als quals felicitaren per la bona organització, com amb els components de l’arbitratge de la prova. L’alcalde va reconéixer el treball efectuat pel CETV que havia aconseguit la celebració d’aquesta prova autonòmica a la nostra localitat i va fer palés la voluntat de l’Ajuntament de recolzar l’esport dins de les possibilitats del consistori.

El resultat de la prova va ser el segünet:

Categoria Sub-16 masculí
1.-ABEL SENDRA VICENS
2.-BERNAT SANJUAN BORONAT

Sub-18 femení
1.-ALBA MUÑOZ FRANCO
2.-NEREA SERNA FERNANDEZ

Sub-18 masculí
1.-JESUS GOMIS GARCIA
2.- MARC GREGORI TRILLO
3.- MARC FONTANA CAMARASA

Absoluta femení
1.-AINOA MARTINEZ MARTINEZ
2.- CAMILLA MIRAUDO
3.- AGNES SAUVAGE

Absoluta masculí
1.- JOSE ACAMER SANZ
2.- ASENSIO GUADALCAZAR
3.- DAVIS ARAN BERNABEU

La nostra enhorabona a tots els participants, als guanyadors i al CETV.
-