L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 15 de setembre del 2012

FESTES 2012 - DIVENDRES: Èxit de la "gran cagada" del dromedari



 

El dromedari i la guanyadora i els fills
 Unes 2000 persones es reuniren en la nova edició de la cagada, enguany d'un dromedari, que sobre les 22.20 defecava en la parcel·la pertanyent a Ana Benavent.

Abans, els centenars de persones pogueren gaudir amb la música de la xaranga Bon Pardal que va amenitzar els moments previs a l'arribada de l'animal. Una vegada el dromedari va fer les necessitats, la gent va sopar i ballar a una discomòbil que la comissió havia preparat.

Destacar la diligència dels fallers que sobre les dues i mitja ja tenien tot el recinte de la cagada llevati, a falta de l'escenari que s'ha llevat aquest matí, i per tant el carrer ha tornat a la normalitat. Per part de l'ajuntament van rebre la visita de la regidora de Festes, Pilar Altur i dels regidors Josep Llacer i Victor Borras que van destacar la "eficàcia de la falla Passeig en la retirada de les tanques del carrer per tornar la normalitat a aquesta part del poble".


La comissió emplaça els veïns a la cagada del 2013 i a noves sorpreses, per que tot indica que seran varis els animals que defecaran el setembre del 2013 a Tavernes, al Carrer Nou.

La comissió ha agraït  la paciència dels veïns del C/Nou i els dóna les gràcies per la seua comprensió.