L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 29 de gener del 2010

Ens temem un retard en la reforma de l’IES Jaume II el Just


El diari Levante-EMV ens informa avui que l’alcalde Manuel Vidal i el regidor d’Educació, Salvador Ribis, fa uns dies que van parlar a Valencia de la qüestió de l’adscripció. La qual cosa confirmaria la impressió que van traure els representants de Simat i Benifairó de la reunió d’ahir dijous a la Conselleria: hi ha pressió política.

Però no volem parlar ací de l’adscripció ni de pressions, car ja informem àmpliament a la notícia que podem llegir al davall.
Si que volem remarcar que, com confirma el diari, els dos polítics del PP van sol·licitar l’acceleració del tràmit de la reforma integral de l’IES Jaume ll el Just.
I ací és on ens temem el pitjor, o siga, que Vidal i Ribis no degueren rebre molt bones notícies sobre eixa remodelació i la resposta a la petició segurament no va ser la que els polítics esperaven i els professors, estudiants i AMPAs de la Valldigna volen. I presumptament la reforma del Jaume II el Just va per a llarg i llarg.

¿I perquè arribem a aquesta conclusió? Pel silenci dels nostres mandataris. Si Manolo Vidal i Salvador Ribis hagueren rebut una mínima confirmació de què el projecte ja es mou o que pot iniciar-se en dos o tres anys, hauríem vist titulars i titulars de la novetat en la premsa comarcal.
Però hi ha hagut silenci. I el silenci en aquesta ocasió és un clam aclaridor. Tant de bo, ens enganyarem.

2 comentaris:

falcó ha dit...

La millora del centre educatiu Jaume II no s'han fet, durant els anys i panys que venen demannat-se, per deixadesa dels polítics locals, ja no sols els del govern que ho fan amb majoria absoluta i les seues inquietuds no són eixes, en primera instància, i en segona pels qui estan a l'oposició, què no han estat capassos de fer pinya i mobilitzar les seues bases per tal de manifestar-se allà on calga i fer pressió.

Algú podrà dir: i què heu fet els pares? Doncs, poca cosa. Jo sóc dels qui em concentraria o manifestaria on calgués per tal d'aconseguir el millor per als meus fills. El que no puc és mobilitzar la ciutadania, no dispose dels recursos mínims i les eines adients per mobilitzar la societat.

Indesidenter ha dit...

Amic falcó pense que el procediment ha de ser a l'inrevés: la comunitat educativa (professors, AMPA i alumnes) no del Jaume sinó de tot el poble, de tota la Valldigna com a comarca afectada, que es mobilitze i els partits que recolzen i facen la seua tasca on pertoca: ajuntaments i institucions, és a dir Corts Valencianes, que representants en tenen. I amb això no vull disculpar-los.
I si cal, vaga general, no anar al centre, fins aconseguir realitats i termines clars de reformes i obres, no promeses com les que ens van fer l'any passat i l'altre quan els nostres fills es mobilitzaren pel fred i altres.
Però el problema sempre és el mateix, saber qui li posa el cascavell el gat.