L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 9 de gener del 2010

Amanida presenta el seu CD

Hem assistit a la presentació del disc d'AMANIDA PEIOT a la casa de la Cultura de Tavernes. Podem dir com a resum que de música van sobrats però o bé els micros o bé la vocalització o preparació, ha fet que les lletres se'ns escaparen. Però com hem dit, molt bon rock simfònic de moments amb tendencia a la fusió amb uns bons intrumentalistes a la trompeta i saxos. Extraordinaria l'aportació de Remigi Palmero amb eixa seguretat que dona un guitarra experimentada com és el cas de tindre el Remigi al costat.

Hem de destacar la presentació amb unes filmines que va deixar vore l'encant de la crítica a la destrucció per la modernitat excessiva del camp, aixi com el començament amb unes sombres xinesques que sinceramnet ens varen agradar molt i on la seua musica, sense veus, va calar com a presentació, entre Dir Strait o L'Elèctrica Darma.

En fi no podem deixar de ressenyar la presentació de la banda AMANIDA PEIOT fent una parodia de l'escriptor de Sueca Joan Fuster, que ací la veu va estar molt ben imitada, així com el personatge. Bon vent i barca nova a aquest grup que s'ho mereix i per tant La Cotorra els seguirà, encara que positivament pensem que no estaria mal millorar la part vocal d'una bona banda, i cercar unes lletres que no foren per autoconsum. Té mimbres i cal treballar-los.
Amanida Peiot són Francesc Burgos (veu i guitarres), Josep Lluís Escrivà (veu i guitarra elèctrica), Santiago Tormos (baix) i Manolo Sánchez Prinetti (bateria)i donen un pas avant en la seua carrera musical després de sis anys experimentant amb la seua música.
El nom d’Amanida Peiot és en honor del nom artístic que usava una mestra mexicana, d’origen català, en els recitals de contes que oferia arreu del desert de Chihuahua, on visqué des què els seus pares arribaren exiliats en acabar la guerra civil espanyola.