El cuiner i propietari, Santiago Escrivà Company, del "Restaurant Casa Macario" de Tavernes és un dels 12 professionals que han aconseguit classificar-se per a disputar la final de la "64 edició del Concurs
Internacional de Paella Valenciana de Sueca", el reconegut certamen gastronòmic degà a Espanya, a celebrar en aquesta localitat el pròxim 14 de setembre. Arribar a la final del concurs després dels processos selectius és mostra de la qualitat de la paella que cuina el restaurant valler.
El passeig marítim del Grau de Castelló ha sigut el lloc triat per a celebrar la semifinal autonòmica, en la qual els i les 40 participants han mostrat, durant el matí, les seues millors arts culinaris davant el públic que es van apropar per a contemplar com es cuina l'autèntica paella valenciana, seguint la recepta del Concurs.
Malgrat la intensa calor, els i les cuiners i cuineres s’han empleat a fons per a elaborar la tradicional paella valenciana seguint la recepta del certamen suecà, tots i totes amb els mateixos ingredients i en les mateixes condicions.
El jurat ha determinat que els 12 restaurants del País Valencià que participaran en la gran final de Sueca són:
- Casa Macario - Tavernes de la Valldigna
- Casa Picanterra - Cullera
- Asador La Carmela - Casinos
- Vernetta - Valencia
- Llar del Pescador - El Palmar
- La Llarga - Valencia
- Tabick Arrossos i Brases - Llombai
- Binhui Arrocería - València
- Restaurante Rice - Finestrat
- La Arrocería de la Mejillonera - Benidorm
- Paco Baile - Santa Pola
- Los Abetos - Torrent
La nostra enhorabona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada