L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 30 de setembre del 2015

Xarrada sobre la cooperació de Tavernes en un projecte solidari a Equador.


L’Ajuntament de Tavernes i el Fons Valencià per la Solidaritat organitzen avui dijous, dia 1 d’octubre, a les 19 hores en la Casa de la Cultura una xarrada sobre la col·laboració en un projecte a l’Equador. 

El títol és “Experiències en cooperació internacional al desenvolupament des de Tavernes de la Valldigna i Benissa” i comptarà amb el testimoni de Juan Tormo, arquitecte de l’Ajuntament de Tavernes, voluntari del programa d’experts municipals del Fons Valencià per la Solidaritat.

Com en el seu moment vam informar, l’arquitecte municipal va aprofitar les vacances personals per a col·laborar com a voluntari en la creació d’un centre sanitari termal a Cotocachi (Equador). Tormo ha redactat el disseny arquitectònic i el de la construcció del centre, però, a més, ha buscat optimitzar i potenciar el complex Termas de Nangulví, que disposa de 5 piscines d’aigües termals i serveis d’allotjament i restaurant. A través de la xarrada, ens contarà en què ha consistit tot el projecte d’arquitectura bioclimàtica, però, a més, ho farà mitjançant les seues vivències durant 25 dies.


En l’acte, presidit per la regidora de Serveis Socials, Noe Alberola,  també hi participarà Andrés Lluch, tècnic d’Administració General de l’Ajuntament de Benissa, que va ajudar a la Mancomunitat de la Conca del Riu Jubones en l’organització i funcionament de l’Administració Local, així com el desenvolupament de les directrius administratives.

La jornada serà de divulgació i sensibilització mitjançant l’exposició fotogràfica “Estampes de la mitat del món” i dos audiovisuals que ens mostraran la realitat d’estes poblacions de l’Equador.

1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens sembla bé que no estigues d'acord amb els treballs de l'arquitecte municipal, com també ens sembla bé que les critiques les faces amb nom i cognom.