L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 30 de setembre del 2015

L'Ajuntament coordina l'ajuda als refugiats sirians


L’Ajuntament de Tavernes col·labora en les tasques d'ajuda als refugiats sirians, i informa a la ciutadania que si hi ha algú que està disposat a oferir ajuda, ho podrà fer entrant en l’enllaç que proporciona l’Ajuntament

http://tavernes.es/serveis/serveis-socials/informacio-serveis-socials/ajuda-a-families-de-siria

i descarregant-se un imprés que haurà d’omplir i entregar a l’edifici Braç Treballador en el carrer Calvari 87, seu de la regidoria de Serveis Socials, o també en el registre de l’Ajuntament.

D'aquesta forma, el govern de Compromís pretén donar resposta, tanta com siga possible, a una urgència humanitària que afecta milers de persones que estan en situació greu per haver hagut de fugir del seu país en guerra.

Cal saber que Tavernes forma part de la xarxa de ciutats acollidores de refugiats, desplaçats i demandants d’asil que ha creat la Generalitat, després de la disposició demostrada per l'Ajuntament a ser solidari amb els refugiats sirians. L’alcalde, Jordi Joan, i els regidors Josep Llàcer i Noèlia Alberola, han estat en contacte amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per tal de coordinar les possibles accions a dur a cap des de la nostra ciutat dins del pla d'atenció de la Generalitat.


L’Ajuntament ha proposat fer un cens de veïns de Tavernes disposats a cedir habitatges desocupats per a acollir famílies de Síria encara que no cal dir que també es pot ajudar amb manutenció, roba, transport, acompanyament de gestions, intèrpret o altres consideracions. Així, l’Ajuntament de Tavernes pretén donar resposta, tanta com siga possible, a una urgència humanitària que afecta milers de persones que estan en situació greu per haver hagut de fugir del seu país en guerra.
-