L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 29 de setembre del 2015

Visita conjunta a Bolomor del CETV, Amics de la Muntanya de Marxuquera i el grup Musssol de Barx.



El passat cap de setmana el Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna va fer una activitat conjunta amb el grup Amics de la Natura de Marxuquera i el grup Mussol de Barx. 

El punt de trobada va ser el poliesportiu de Tavernes i la ruta va transcórrer pel mateix terme, pujant pel Camí de la Cadira, fins al Pla de la Cisterna i baixant per la senda de l’antic abocador de Xamarila, prop de l’autopista fent un total de 7,5 Km. 

En acabar l’excursió i aprofitant la jornada de portes obertes que cada any organitza l'equip investigador de Bolomor, amb l'Ajuntament de Tavernes i el Museu de Prehistòria de València, van visitar la cova del Bolomor ja que molts dels visitants no havien tingut mai l’oportunitat de visitar aquesta meravella. 

La cloenda de l’acte va ser a la seu del Centre Excursionista, on, com no podia ser d’altra forma, van celebrar amb una paella per a els mes de 60 participants, i un parlament dels presidents dels distints grups, on van destacar la importància de la comunicació entre clubs afins per tal d’aconseguir conjuntament objectius mes grans. 

Aquesta no és la primera vegada que els tres grups de la Safor col·laboren. Durant els mesos de març i abril van estar treballant per tal de recuperar l'antiga senda al Mondúver PR-CV 51, que estava totalment perduda, tasca que es va acabar 16 de Maig de 2015.