L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 17 de setembre del 2015

Avui s'ha presentat una proposta de llei per reobrir Canal9

PSOE, Compromís i Podem han presentat avui a les Corts Valencianes una proposta de llei per reobrir RTVV i alhora derogar les dues lleis aprovades pel PP i que conformen un embolic legal que posa traves a la reobertura.

Els grups parlamentaris tindran a les mans les competències per redactar la llei que empararà la futura televisió del País Valencià. Amb tot, es descarta per complet la possibilitat que Canal 9 inicie les emissions el Nou d’Octubre, tal com havia promés el president Ximo Puig.

La proposta de llei s’ha tramitat de forma urgent, de manera que s’escurçaran els terminis a la meitat. Per tant, i com ha anunciat el portaveu de Compromís Fran Ferri: "Si tot va bé i els plens ordinaris comencen la segona setmana d’octubre, esperem que a mitjan novembre pugui ser aprovada’

I en un màxim de dos mesos els liquidadors de RTVV hauran de presentar un informe que permeta començar les emissions de forma provisional. Ferri ha dit que el tràmit parlamentari que suposava constituir una nova empresa i poder emetre de forma legal el Nou d’Octubre no era possible per qüestió de temps. Hi havia una via: "el decret llei" però això seria usar en la TVV les mateixes maneres que va usar el PP per tancar-la.