L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 25 de setembre del 2015

Tots els dies un nou escàndol del PP: Ara un altre amb la Volvo Ocean Race d'Alacant


El Consell del PP va pagar 6,7 milions d'euros pel vaixell i l'equip espanyol de l'última edició de la Volvo Ocean Race. Compromís ho ha qualificat de «balafiament» i ha criticat amb duresa que la Generalitat que va presidir Alberto Fabra (PP) es gastara, en plena crisi econòmica, 6’7 milions per incomplir el contracte signat amb Volvo Ocean que incloïa l'adquisició de l'embarcació i de l'equip espanyol de l'última regata que va partir d'Alacant. 

Compromís en les Corts Valencianes registrarà una pregunta i demanarà la compareixença del conseller d'Hisenda, Vicent Soler, perquè done llum i explique els detalls del polèmic contracte subscrit entre la Generalitat i Volvo Ocean Race. Fuentes de l'organització de la prova van rebutjar fer declaracions sobre aquest cas per raons de confidencialitat contractual.

Alacant té signada l'eixida de la pròxima edició de la Volvo en 2017, però el Consell ja ha avisat que si hi ha finançament suficient procedent de patrocinis. En cas contrari, la capital de la província s'acomiadarà de la Volvo. 

El PP sota els Governs de Francisco Camps i Alberto Fabra, del PP, sempre va defensar que la Volvo venia a cost zero. Compromís opina que “és una mostra més de l'obscurantisme de la gestió del PP al capdavant de la Generalitat. Ens van dir que la Volvo venia a cost zero i que suposava beneficis i ha costada molts diners”