L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 1 de setembre del 2009

Els arbres no deixen vore la piscina


Els arbres no deixen vore les obres de la piscina i per tant, el dijous dia 17, el govern municipal pot perdre’s l’efecte propagandístic que l’estat d’execució puga tindre en les centenars de persones que acudirán a la presentación dels equips de futbol de Tavernes.
I si els arbres no deixen vores les obres de la piscina, i es vol que la gent les veja, una possible solució es podar-los, deixar-los més lleugers de branques perquè no destorben la vista.
Encara que no és hora de poda, ni l’aspecte que presenten els arbres aconsellen eixa mesura, ja s’ha parlat d’eixa possibilitat entre els aficionats habituals en el camp i amb opinions oposades. Uns diuen que sí, que van a podar els arbres, que ja està clar i l’orde està donada; altres diuen que no, que com s’ha de fer tal cosa només per fer propaganda.
La solució la tindrem prompte perquè el dia 17, dijous de festes, ja està prop. I vosaltres que n’opineu? Es podaran o no els arbres? Igual tots s’equivoquen i el que realment es lleva es el cartell, que encara anuncia que le obres han d’estar acabades el més que ve.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

De segur que lleven els arbres, per a que el Sr. Alcalde i el Sr. Regidor d'esports se les adonen de que amb ells en el Govern el que diuen es cupleix. La cosa esta que es compleix pero no diuen quant. Vergonyos que tingam les instal·lacions esportives que tenim en una població que es practica mol l'esport. Un altra cosa Cotorra com es tan les obres de les pistes que tenen que fer en el poliesportiu. Hui acomençat els entrenaments del Club Basquet Tavernes i en el Pavello hi havien mes de cent xiquets i xiquetes per no haver estat ni come´çades les pistes. tot a ultima hora les faran igual que la pista que han fet en la platja que ni els xiquets volen jugar en ella. Pai si Pistes No

Anònim ha dit...

Jo opine que no. No crec que siguen capaços d'arribar a eixe extrem de burrera.

foraster ha dit...

Tant si fan una cosa com si fan una altra, els desgovernants vallers eixiran del pas. Sabeu com? Fàcil. Tal com fan sempre: culpant els demés d'allò que no s'ha fet, o s'ha fet tard o malament, tot i desgovernant amb majoria absoluta des de 1999. Un exemple clar és la piscina de la que ara parlem i de la que, després de tants anys, estan fent-se les obres ara. Sabeu a qui li donaven la culpa? Als regidors del BLOC que estan i estaven en minoria i a l'oposició municipal. Això no m'ho he inventat. Personalment he pogut escoltar-ho de boca de varis regidors/es del PP en diferents ocasions dien que "com els del Bloc havien presentat denúncia sobre la venda de la caserna de la Guàrdia Civil a una empresa constructora el jutge no deixava fer ús dels diners i no podien destinar-los a les obres de les instal·lacions nàutiques". Quina llàstima, quan tots sabem que eixos diners, per llei, ni podien llavors ni poden ara ser usats per a tal menester.
Per això, si decideixen podar els arbres diran que els regidors del Bloc així els ho han exigit i si finalment decideixen deixar-ho com està, també diran que són els del Bloc els qui han impedit fer la poda, igaul que els del Bloc han impedit prosperar el PAI de la Marina, etc, etc. Quina llàstima que en altres assumptes que afecten al poble, els desgovernants del PP no actúen fent-los cas als regidors del Bloc.

Anònim ha dit...

Despres de anys i de anys en el projecte de la piscina aprovat, encara van de orgullosos per construir las piscina. Aquesta piscina ja deuria de estar feta desde fa 10 anys. POCA VERGONYA.
Tallar els arbres per a que la gent vega que la piscina esta en construcció. Lo fort esq la gent no es dona conter q ens estan prenent el pel.