L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 22 de setembre del 2009

Cal preparar els desaigües del llac de la Goleta

Benvolgut veí: No va a desaiguar-se el llac de la Goleta. No pareix que el treball tinga eixe objectiu, i menys ara que ha passat l’estiu, encara que sí i en això té vosté tota la raó, l’aigua està en males condicions. Pensem que buscaran els tubs de desaigüe del llac com a prevenció davant d’una plena per fortes pluges en aquesta tardor.

És la resposta que podem donar a un veí de la zona que en vore avui una maquina escarbant per l’arena ens ha preguntat si sabiem res d’un desaigüe del llac.
Ho expliquem: L'aigua de pluja de la zona va a parar el llac mitjançant canonades subterrànees. Quant plou molt, el llac va omplint-se i omplint-se d’aigua de pluja i, si no están oberts els tubs a la mar, finalment es desborda i inunda tota la zona. Alguna vegada ja ho ha han patit els veïns..
També passa que l’ajuntament, com en el riu i en tantes coses, ha descuidat molt de temps la neteja de l’arena que ompli l’avió. L’avió és el nom que de sempre s’ha donat a l’estructura del final del llac, on están les comportes per buidar-lo i els tubs per davall. I com que l’arena no s’ha netejat fa anys, els tubs suposem que estarien ben tapats d’arena i per això ha anat la màquina. Quan hem arribat ja no estava.
O siga que si no destapen els tubs i plou de la manera que ens ha anunciat la televisió per als pròxims dies, els veïns nadaran com se sol dir d’esqueneta.

1 comentari:

pepegall ha dit...

Raonant avui amb una colega, m'anterat de la existencia d'aquest blog, i he pasat per llegirlo y felicitarvos.
Un abraç