L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 31 d’agost del 2009

Tot un èxit: El Comcert reuneix més de 3000 persones

Nota de premsa del Col·lectiu Ovidi Montllor

Més de 10 hores de música en valencià apleguen una gran quantitat d'espectadors en la primera edició del COMcert celebrada a Benifairó. El Col·lectiu Ovidi Montllor (COM) Associació de Músics i Cantants del País Valencià ha reconegut la tasca de l'Ajuntament en defensa de la música i la cultura valencianes.

El Col·lectiu Ovidi Montllor ha volgut reconéixer públicament la tasca de l'Ajuntament de Benifairó i dels voluntaris de Som i Serem, que han fet possible, amb la seua dedicació i compromís, el festival.
Benifairó ha esdevingut la capital de la música en valencià (organitzant tres edicions del festival Mésquerock, una edició del Festivern i ara el COMcert). El president del COM, Manuel Miralles va lliurar un quadre de Toni Miró amb la imatge del cantautor Ovidi Montllor a l'acalde, Jesús Ferrando i a Tere Rodríguez, responsable municipal d'aquest esdeveniment i coordinadora dels voluntaris.
La primera edició del COMcert ha superat les expectatives d'assistència de l'organització. Tubal Perales, cap de premsa del Col·lectiu Ovidi Montllor, ha manifestat que "estem molt satisfets amb el compromís i la implicació del públic. Era molt important per a nosaltres constatar que hi ha un suport explícit per part dels espectadors que, al remat, són els que fan possible, dia a dia, que els músics en valencià podem treballar i dedicar-nos a fer cançons".
Així mateix, ha afegit que "la festa d'avui demostra també que hi ha una escena absolutament cohesionada, una germanor sense precedents entre tots els artistes que formen part del Col·lectiu i això sempre és una bona notícia."
La nit de dissabte actuaren a VerdCel, Clara Andrés, Pau Alabajos, Rafa Xambó, Remigi Palmero, Eva Dénia (cantant de la foto), Miquel Gil, Pep Gimeno "Botifarra", Òscar Briz, Urbàlia Rurana, Si+No, Neuròtics, Bakanal, Rapsodes, Orxata Sound System, 121dbs i Biano Selektah.
Més de 3000 persones s'han acostat fins a Benifairó per donar suport al Col·lectiu Ovidi Montllor en la gran festa de la música en valencià. Els ingressos seran destinats íntegrament per a finançar la segona edició de la Guia dels Músics i Cantants en Valencià, una valuosíssima eina de difusió que serà enviada a tots als ajuntaments del País Valencià, perquè els programadors culturals estiguen assabentats del que es cou a casa nostra: enguany hi haurà fitxes de més de 160 grups i solistes, pràcticament s'ha duplicat la xifra de grups inscrits en la primera edició.

L'ALBUM DEL CONCERT:

http://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=llibertatcatfotos&target=ALBUM&id=5375867315244209441&authkey=Gv1sRgCMS5_42MssjrYw&feat=email

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Ho sent molt,pero discrepe jo i molta gent dels calculs d'assistents al comcert. Si senyor.més de 3000,pero comptant els habitants de Benifairó i els del cementeri inclosos. En realitat serien uns 300.Que penseu que la gent esta tonta ? Hi havia menys gent que a festes,tots ho diuen.

La Cotorra de la Vall ha dit...

És el que diu la nota oficial. Potser siga el total del concert basant-se en les entradess venudes. No cal que foren 3000 sempre els que estaren presents, que sabem de gent que no va estar tota la nit.

Anònim ha dit...

Jo vaig vore molta gent sopant al carrer.

Només sopant als bars ja hi haurien eixos 300 que tu dius.

Pregunta als dels bars com va anar la caixa d'eixa nit, a vore que et diuen.

Anònim ha dit...

D'acord,350,però falten molts per a 3000. Per favor,sigau realistes i si unfleu l'assistència que siga dins de el que es possible. No hi ha cap problema,simplement la xifra es algo desmesurada. I per cert,sobre les entrades venudes,anaven regalant-ne com a bojos a últim hora.

Anònim ha dit...

I amb tot això que vols demostrar?
No entenem tant d'interés en les xifres a no ser que hauries preferit que fos un fracàs rotund, que això quasi es llig entre línies en les teues paraules, i poder dir que ningú no hi va assistir.

Anònim ha dit...

No vullc ningun fracàs,soc mes prop de la vostra ideologia del que es penseu,pero em vaig quedar bocabadat al vore que assistiren 3000 persones. Vosaltres o tu també sabeu que no hi eren. i aci acabe en aquest tema. Visca el País Valencià.

Anònim ha dit...

Mireu, vull explicar-vos una cosa:

soc amiga de Rosa la de Benifairó, l'amiga d'Agustí, i ixc en defensa del cap de premsa del COM, que li diuen xxxxx (no citarem), el pobre xic, ha contat també la fila zero, on totes les dones socialistes benifaironeres hem ingressat 10 euros en el conter solidari obert per tal menester.

Enteneu ara per que en som 3000 ? i quan els simateros del bloc i el psoe facen el seu ingrés i els altres i els altres igual arribem a 10.000 i emeten un altra nota de premsa...

vinga ànim LA VALLDIGNA SOLIDARIA

La Cotorra de la Vall ha dit...

El cap de premsa del Col·lectiu Ovidi Montllor (COM) té nom i cognoms.
El cap de premsa del COM, com bé expliquem, és Tubal Perales i és ell qui ens ha enviat la nota de premsa.
Tubal Perales no té res a vore amb qui ens pensem imagines de Simat.

Anònim ha dit...

no hi havien ni 300 persones, es una poca vergonya lo que esteu dient, on estava tota eixa gent, amagats al cementari? i quants diners li ha costat al poble el dixos concert?

Anònim ha dit...

I quina importància té si n'eren 300 o 3000? Importa la finalitat i prou. Si n'eren 300, bé i qué? Els has de pagar tu l'entrada?
I quan al cost, s'ha repetit massa voltes en premsa i radio: Cost 0 Zapetero d'euros, el mateixos euros que dedicava el PSOE de Benifairó a la promoció de la música en valencià durant anys i anys.
Si tant pocs eren i tants diners ha costat, a què esperen el PSOE i PP a criticar el COMcert i demanar responsabilitats?

Anònim ha dit...

Recordeu sempre que eixos vots tan criticats del PP SON ELS QUE ESTAN FENTVOS GOVERNAR a vosaltres, gracies al PP podeu fer eixos concerts de musica en valenciaaaaaaa,

Anònim ha dit...

Jo esta al concert i per cert no vaig pagar, igual que la majoria dels que estavema a les 3 del mati, als bars no hi havia casi ningu, a vore si vareu confundir la gent que estava sopant en les ESCOLES PUBLIQUES, amb els diners de tots els de benifairo, Agusti abusava del CARDU, pero els de ara carden la llana, tal com diu el dit.

Quina colla de politic tenim a benifairo ni hi ha ningu que sapia afaitarse