L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.585
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:59.660

divendres, 4 de setembre del 2009

Ahir férem un nou record

Ahir, 3 de setembre, les entrades al blog arribaren a 391. La qual cosa és el nou record o el màxim de visites rebudes en un dia.
Gràcies a totes i tots per la vostra participació.

1 comentari:

foraster ha dit...

Enhorabona! Cotorra. Des de fa poc que participe de manera activa al vostre blog i he de confesar-vos que està molt bé. Salvant les faltes d'ortografia que tots fem i el desconeixement de la llengua que alguns tenen, però és interessant la tasca que feu. Felicitats! El proble és si això que fem ací serveix per a alguna cosa o sols per desfogar-nos i satisfer el desfici que tenim alguns.