L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 2 de setembre del 2009

Camí de solució la Nit de Rock local de festes

Menut rebombori! La noticia avançada per La Cotorra del possible plante de grups locals va córrer com la pòlvora en els cercles interessats.
I clar, tot se n'anava a.... sense grups per a tocar. Imagineu-s'ho el descredit i el que s'hagues dit pel poble. Calia aturar-ho i que la "Nit de Rock" es fera i, ens conten, algun regidor va haver de fer front al problema i intentar solucionar-ho. De repent, sembla ser que havien desaparegut els grups que volien actuar debades i l'oferta primera, que era de 150 euros per grup, es pujava a 300 euros per grup.
La considerem també una oferta de risa per a una acte de festes, però si els grups estan d'acord, res a dir!. I és que fins i tot podien haver demanat una comissió sobre la barra, que potser els anaria millor quan a ingressos.
Ens conten també que, com ningú havia avisat els grups sobre la "Nit de Rock" i la cosa estava com estava d'embolicada, molts grups local ja han adquirit compromissos. Finalment, tot apunta a que només dos grups del poble - Destroi i Perrakos- actuaran, acompanyats d'un grup de Simat - Estàtics- que té algun membre de Tavernes.