L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 11 de setembre del 2009

L'ullal continua degradant-se i no es posa remei

El passat mes de maig, La Cotorra denunciava el mal estat de conservació i manteniment en que es trobava l’ullal de “Las Cinco Hermanas”. Aquest és l’enllaç:
http://lacotorradelavall.blogspot.com/2009/05/lullal-comenca-patir-falta-de.html

Han passat vora cinc mesos, tot l’estiu i la situació s’ha anat degradant sense que les nostres autoritats s’hagen preocupat massa de buscar solucions. Davant aquesta situació que comença a ser escandalosa, fa només uns dies podíem llegir a la premsa comarcal que el nostre govern municipal, en paraules del regidor d’agricultura, s’espolsava les puces i afirmava que això correspon a l’empresa executora.
Si l’empresa no ho fa, calia exigir-li-ho, exigir-li-ho com si fos una empresa de Zapatero. De tota manera, buidar les papereres de fem, netejar la brutícia i tallar les brosses (Fotos 1, 2, 3, 4. Feu clic al damunt per augmentar-les) no és tan gran treball ni despesa. I calia fer-ho, encara que fora perquè els visitants, que no saben si es faena o no de l’ajuntament, no diguen: Seran bruts els de Tavernes!!
El regidor deia, que l’ajuntament havia fet alguns treballs de conservació. La veritat, esperem que no es referesca a uns treballs de desbrossament i on tots els indicis apunten a... que s’ha usat herbicida, en el vas de l’ullal!!!! (Fotos 5 – 6)
Ah, i aprofitant que parlem d’ullals i zones verdes protegides????... Que hi ha de l’ullal del Gat, la gran reserva del samaruc??? Aneu, aneu i mireu.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

com puc fer arribar un correu a la Cotorra de la Vall??

La Cotorra de la Vall ha dit...

lacotorradelavall@gmail.com