L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.148
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:78.555

dijous, 24 de setembre del 2009

Per un grapat d'euros

Cada vegada que plou la mateixa història. La terra, arrossegada de les jardineres buides de l’Avinguda de Malta, ompli de fang les voreres i el carrer. El perill que el veïnat s’esvare i caiga un bon bac és més que evident, a més de la sensació de descuit i falta de neteja.
I no es penseu que el fang que veieu a les fotos és producte de les pluges d’aquests últims dies. No. És el fang acumulat, el de temps enrrere per pluges anteriors i per les d’ahir i despús-ahir. Però sembla ser que només el veu el veïnat.
Tot això li ho explicavem a La Cotorrra perquè, ¡quines idees que té el nostre animalet!, es pensava que era un “spa” especial de fang, preparat per l’ajuntament per als pardalets i altres aus de la zona.
- És que com estan tant de moda els spa… ens ha dit sorpresa, en saber la realitat.
I ha afegit: - Com sempre s’ha dit que la zona era el model urbanístic del nostre govern municipal, jo em pensava…

¿Amb tants diners que s'han colgat del Pla Zapatero, no hi havia un grapat d'euros, uns pocs milers, per alçar el “bordillo” de la jardinera i que la pluja no s’emporte la terra? Que ja no en queda, de terra!!!

2 comentaris:

Vicent ha dit...

Esperen a que no en quede i s'acabat el problema.

un de la vall ha dit...

Cotorra lo de alsar el bordillo seria fer les coses be pero con ya em dit motes vegades en este poble les coses san de fer dos voltes sino no saben ferles lo de els bordillos si que el ayuntament podia demanar responsabilitats al urbanisador cree yo no se molt de estes coses pero si la cosa esta mal pues rectificarla