L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 15 de setembre del 2009

Alguna vegada farem la cua set vegades??

Ahir va haver gent que va estar de les 8 del matí fins a les onze per poder apuntar-se als cursos que oferta l'ajuntament en l'Educació d'Adults, en concret el ball.
Hi havia una mateixa cua per a recollir els impressos i després d'omplir-los i anar al banc a pagar, tornar-te a posar a la cua.
Els afectats ens diuen: la veritat, es podria simplificar moltíssim amb una forma de poder recollir primer els impressos, i fer cua únicamnte després de pagar al banc. Tres hores son moltes per estar a la cua de la Casa de la Cultura. Els fets: ahir dilluns.

Qui no es consola és perquè no vol: El tio Canya va fer ser vegades cua per presentar uns papers....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que vinga al TIO CANYA, pero an al gaiato, que ja fa falta.

Anònim ha dit...

I quina forma presencial per a recollir els impressos que no hi haja cola proposeu? Deixar en un montó de l'ajuntament els impressos? El problema es que tots s'ho deixen per a última hora, com sempre.
Ara, penjarho en la pàgina web estaria bè, però açò ja no es presencial.

Salutacions