L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dimarts, 8 de setembre del 2009

¿¿I per arribar tard sense carpa s'han quedat...???

Hi haurà enguany carpa per a la Festa Jove? De quina empresa?
Ens conten que s'ha buscat la carpa de la Mancomunitat de la Safor-Valldigna i quan feren la gestió.... arribaren tard, perquè la carpa ja estava llogada: entre els dies 11 i 13 a Gandia, a partir del 17 a Bellreguard que són festes.
Ens diu el nostre informador que la cosa no tindria major importància si no fóra perquè demostra grau d'improvisació i poc interés perquè s'havia d'haver pensat en la carpa molt abans perquè la Festa Jove és un acte fixe de la programació.
Ens conta també que, hi ha poble que s'agafa les coses amb temps, i alguns municipis ja han compromés la carpa de la Mancomunitat per a actes del 2010.