L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 24 de febrer del 2010

L'abocador del riu Vaca


Sempre hi ha gent amb ganes de donar la nota o de donar-se a conéixer. I és una nota negativa, normalment.
No tenen prou en fer el botelló a la vora del riu el cap de setmana i deixar-ho tot ple de gots i ampolles, sinó que, damunt, han de llançar al riu els carros de Mercadona que solen fer servir per carregar-los. Una mostra més d'incivisme.
El problema rau en que els carros que veieu a la foto ja fa mesos que estan allí i sense que ningú s'haja preocupat de traure'ls de l'aigua. I sort que no hem tingut una avinguda del riu, perquè els carros podrien enredar-se amb les canyes, fer algún tapó en les parts estretes i... que anem a contar-vos nosaltres!!!!
Uns fets que només confirmen el que sempre hem dit: cal que les nostres autoritats es preocupen de fer una bona neteja i mantinença del riu, començant per tallar les canyes i acabant pels objectes llançats, però cal sobre tot, que la gent siga responsable.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Parlant del riu, algú sap alguna cosa sobre el projecte d'adequació del riu Vaca per evitar les riuades?.
M'han dit que el riu s'ampliarà fins a més de 80 metres d'amplària al seu pas per Tavernes i que es reservarà l'espai a la vora del riu (espai que ara no existeix) per fer la circumval·lació.

La Cotorra de la Vall ha dit...

El que sabem és que depén de Madrid i la Confederació, que els ajuntaments de la Valldigna i Xeraco han enviat les seues propostes al·legacions i està tot encara en l'aire.
Si que és cert que s'ha parlat d'això, de que prenen les terres de la part dreta del riu (mirant a la mar) i fins i tot hi ha alguns senyals rojos fets en el Camí del Tol·lo que anuncien eixa ampliació i canalització al pas per Tavernes.
El projecte es podia consultar a l'ajuntament però no sabem ara, repetim com està.
Si algú saps més detalls, que ens els diga, pr favor.