L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 11 de febrer del 2010

Entrevista a Jordi Juan en "El Mundo"


Reproduïm l'entrevista que avui publica "El Mundo" al portaveu del Bloc de Tavernes.
Fes un clic de ratolí damunt de la foto per agrandir-la i llegir-la sense problemes.

5 comentaris:

Filósof ha dit...

Vaja diferència d'entrevista de la del diumenge a la que avui hem llegit a El Mundo de Jordi Joan. Senzillament s'entra en els temes amb claretat, sabent per a bé què s'ha de dir. Em recorda els versos de Machado " caminante no hay camino, se hace camino al andar" . Res menys cert que açò, una entrevista no dona a coneixer una realitat, ni amb cent com les de l'alcalde sabriem com està la situció a Tavernes. Ja que com he dit per més que camine un gos i no para no acaba de fer cami, ni tan sols una senda. Això es el que passa a Tavernes. Ni han tractat al poble com una empresa, tant que dien, ni han estat capaços de parar el deute, sino que han caigut al parany de molts ajuntaments, pel que falta acabem-ho. Però amb quins diners?.
Ha estat l'alcalde a primera fila defensat el Pla Confiança de Camps, i ha quedat com el PAI. Tots anavem a esser rics, i hem quedat com camot, que es diu ací. Quina diferència, d'entrevista!. Per molt que es moga l'alcalde no fara ni un minim camí per a l'exida d'este poble, prou enganyat per la seua solució urbanística especuladora al poble, i mirem com estem, ni les dones poden avui treballar al seu poble, han d'eixir fora pels magatzems de taronja.
En fi la situació a Tavernes es més dificil que la resta de les poblacions del costat. Caldria escoltar més al que diu Maria Lluisa, la presidenta de l'Associació de Veins, sobre com ens beneficiem de les infraestructures que ens fan al poble. Sembla com diu ella, que siguen contra el poble.
Caminant no hi ha camí si no el sabem fer, i vostes equip del govern ni saben ni volen. Vaja diferència d'entrevista entre l'alcalde i Jordi Joan.
I sense gastar una plana, com l'alcalde.

Votant del Bloc ha dit...

Cal dir que, segons he comentat i m'ha confirmat gent del Bloc, l'entrevista està feta i basada a partir del posicionament del Bloc als pressupostos del 2010 i altres qüestions econòmiques.
Un posicionament que va ser explicat mitjançant diversos comunicats a la premsa, ràdios i TV, comarcals i provincials, i que només El Mundo s'ha fet ressò.
Levante i Provincias han passat olímpicament. Ni una simple nota. Així els va la informació que donen de Tavernes.

Foraster ha dit...

Companys Votant del Bloc i Filòsof. No pequeu d'il·lussos i no preteneu pescar llebres a la mar o caçar taurons a la muntanya. La manipulació informativa; la manca de llibertat d'expressió; l'adoctrinament de les masses i domini que exergeigen sobre els mitjans de comunicació els dos grans partits polítics espanyols, sobrepassa els nivells quotidians arreu del món. No hi ha cap estat, al primer món, on la informació siga tan sesgada i controlada com a l'estat espanyol. I mira que als EE.UU., per exemple, existeix control sobre els mitjans de comunicació els quals depenen molt dirèctament de grans grups empesarials, coneguts en llengua anglosaxona com a loobys. No sé si està ben escrit així.

No conec personalment el xicot de l'entrevista (molt jove em sembla) i molt preparat, com ja s'ha dit moltes vegades. Llàstima que mai podrem gaudir de la seua gestió a Tavernes perquè, i voldria enganyar-me, el seu partit no aconseguirà mai el suficient recolzament de la ciutadania per a ser govern o ser l'alcalde. Quina llàstima de país en el que vivim.

Reconec que no m'ha semblat una cosa massa l'entrevista, més per l'extensió que pel contingut, si que he trobat gran diferència envers la realitzada a l'alcalde en un altre mitjà.

En eixe sentit crec que, la diferència ve marcada per l'entrevistador i no per l'entrevistat, compartint així el comentari que al respecte feia el company Falcó: el periodista del Levante deixa molt que desitjar en quant a la seua qualitat i valua professional i a més, està sota les directrius del partit o dels mandamassos, al igual que l'alcalde que no actua per iniciativa pròpia sinó, més bé, pel que li marquen des de l'hombra els qui realment fan i desfan al poble.
Així les coses, companys de la Cotorra, crec que Filòsof ho diu tot al final del seu comentari. "Caminant no hi ha camí si no el sabem fer, i vostes, equip del govern: ni saben ni volen". Ahí és on rau la qüestió. Que per una banda, els governants de Tavernes no saben fer el camí, ni tan sols caminar pel que ja tenien traçat des d'abans, el pitjor és que no volen tampoc fer tot el possible per fer camí, el que bonament puguen, i no endarrerir el poble als límits on es troba a hores d'ara.

Com diu la dita valenciana: Fa més qui vol que, qui pot. Voler és poder

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic foraster: Disculpa'ns, però compren que les valoracions personals i en to despectiu...

Anònim ha dit...

Mol be Jordi hara el que tens que fer es apretar mes al Govern i traureli totes les deficiencies ja que en te moltes. Crec que de si a les proximes eleccions municipals tens que anar a per totes i ferte en ells. Realment es el teu moment en la politica, no el pares en res i fes que el conega tot el poble i que sols vols coses bones per a Tavernes. El recorde que aquest govern no te ninguna politica per als ciutadans sols la tenen per a ells, Troyanos, Pais, Piscina per acabar, no tenim ningun poligon industrial, ja fa tres legislatures que volien fer el parc del cantalot... aixi podria estar tot el mati escrivint.
Anim