L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 8 de febrer del 2010

Ja tenim "Parc del Molló" en la zona Marina Azul


Ja tenim “Parc del Molló”. El nou parc (foto 1) s’ubica a l’oest de la urbanització privada “Marina Azul” i presenta unes característiques semblants al “Parc del Mar”, que es troba a vora mar a l’est de la mateixa urbanització. S’ha amuntegat terra, s’han posat uns quants arbres i vegetació i s’han fet uns caminets pel mig dels muntons. Ací s’han afegit, com podeu vore a les fotografies, elements fixes per a practicar gimnàstica (foto 3).
El muntó més alt del nou parc disposa d’un camí per pujar dalt i al seu peu hi ha com una espècie de bassal excavat en terra, envoltat de pedra reglada. Com que els muntons són de terra i no està fixada per res, ja es pot vore com la pluja ha excavat solcs i arrossega la terra dins del bassal (foto 2), cosa que també passa en altres llocs.
El parc està creuat per caminets asfaltats – suposem que per passejar- i l’asfaltat acaba sense voreres (foto 3), molt arreu, amb la qual cosa i sumat a la falta de vegetació dalt dels muntons dóna una gran impressió de provisionalitat, de faena que està sense acabar i cal rematar, cosa que suposem faran en una pròxima espenta.
La inversió ha estat de 195.460 euros, segons indicava el cartell anunciador del primer Plan E.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No creeis que lo que han hecho en la playa tambien lo tendrian que hacer en el pueblo pues en el pueblo hay muchos mayores que no les iria mal el tener lo de hacer ejercicios como tambien tienen en simat y en otros pueblos mas pequeños y se preocupan de los mayores

Anònim ha dit...

Potser seria millor començar pel poble, perquè allí no s'usen i si ho fam, serà dos mesos d'estiu, mentre al poble seria tot l'any.
Però fer això seria pensar amb el cap.