L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 14 de febrer del 2010

La Cotorra, el PP, Rus i les ajudes per a Tavernes

Ens volem fer avui ressò, ací a La Cotorra, de la reunió que l'alcalde de Tavernes, Manolo Vidal acompanyat de Salvador Enguix, l'home fort del PP a la Safor, va tindre amb el President de la Diputació de Valencia, el xativí Alfons Rus.
La noticia la donava La Razón el divendres, i no ens hem de sorprendre que persones que s'han vist tantes vegades en actes del partit ací a Tavernes, en concret al Salo la Font, estiguent junts a Valencia. Això pot ser bo per a Tavernes, i més si es fa realitat l’anunci de 380.000 euros per a una rodona de la platja i de 150.000 euros per l'arxiu municipal.
El periodista – i és on realment toca la fibra de quant malament està Tavernes- posa en boca de l'alcalde de Tavernes la realitat del poble, una realitat que ja sabíem gràcies a l'entrevista que El Mundo va fer al portaveu del Bloc, Jordi Juan.
El periodista li pregunta a l’alcalde les necessitats que tenim, però ens quedem sense saber quines són i ja va tindre l'oportunitat de contar-nos-les en la entrevista que li va fer el diari Levante el diumenge passat. Per últim s'encamina a demanar, no a exigir, la prosperitat de Tavernes.
Ens conten, igual és veritat, que portava tots els articles crítics que anem publicant ací. D’això, deduïm que estem fent un bé escrivint a La Cotorra les mancances de Tavernes perquè són arguments que el PP fa valdré per dur-nos “ajudes” al poble. La reunió va ser un èxit.
Ara ens falta saber que hi ha del Pla Confiança, i si la culpa de què Tavernes tinga una situació molt semblant a la del poble grec la té també Zapatero, que per cert ha deixat molt, molt més diners a Tavernes que tot el que li ha promés el president de la Diputació, el senyor Alfons Rus del PP, aquell que va dir que el poble era idiota quan va prometre dur la platja a Xàtiva i s’ho van creure.
La realitat és la que és i ara mateix hem de preferir com a vallers els diners que ja han arribat de Zapatero que les promeses de la gent del PP, dels quals seguim esperant una solució autonòmica i provincial per portar més llocs de treball a Tavernes.
Aci a La Cotorra seguirem la nostra tasca i denunciarem, si cal i pel bé del poble, l'incumpliment o el retard en l'execució de promesesa o la falta d’idees i projectes per millorar-lo. Pert cert ¿S'han abaixat el sou als regidors, s'han reduït el nombre d'alliberats del PP, com es faria si l'ajuntament fora una empresa?. Sembla ser que no, perquè la culpa de la mala situació sempre la té un altre.
Per cert, la crisi general no la va preveure Zapatero, però de la de Tavernes i de la seua caòtica situació podem assegurar que ell no en té cap culpa. Per tant, esperem i volem més ajudes per a Tavernes i més qualitat informativa a la premsa.

4 comentaris:

el braç treballador ha dit...

sols veient les partides de 380mil euros per una rodona i menys de la meitat per un arxiu, ja ens adonem que és la cultura per a la gent del pp. Quan menys cultura hi haja pel poble millor, això deuen pensar...

falcó ha dit...

Sobretot: qualitat informativa i quantitat o diversitat d'informació.

Les notícies, entrevistes, reportatges, etc., són sempre segons quin o quina periodista les fa i per a quin mitjà treballen.

A Tavernes, la informació veraç, seriosa i imparcial brilla per la seua absència. I no serà que no disposem de mitjans, pot ser més que a altres municipis què, malgrat ser més menuts i disposar de menys recursos, donen més inforació als ciutadans.

Què em dieu de la ràdio local? Si això és una ràdio arrelada al poble i del poble, jo sóc bisbe de constantinobla. No és pot fer un producte més infame i barroer.

No estic criticant les persones que hi col·laboren, algunes fins i tot desinteressadament, sinó la línia editorial, llibre d'estil i direcció del mitjà, en mans d'un personatge del que evitaré emetre cap opinió. Sols diré que si el món fos un ou passat per aigua (ou blanet o begut, segons zones) ell se'l xuclaria.

Indesidenter ha dit...

No ho sé ara mateix, però supose que no haurà canviat massa: als col·laboradors sempre els recordaven que s'han d'evitar comentaris polítics o sobre temes diguem-ne "polèmics" o que pogueren suscitar polèmica.
Però què t'he de dir, amic falcó, d'un mitjà que no treballa ni ofereix notícies pròpies, que no té cap programa obert a temes culturals o socials, que no demana mai l'opinió de les diverses sensibilitats polítiques o socials que hi ha al poble, etc i etc i etc, en fi, un mitjà que tots sabem a qui i per a què serveix.
Per cert, llibre d'estil, línia editorial.. això què és? es deuen d'estar preguntant a la ràdio si t'han llegit.
Quines coses dius, amic falcó.

Anònim ha dit...

Respecte a la ràdio local.

Ràdio Valldigna és un mitjà de comunicació il·legal, que el PP té agafat pels ous, col·laboracionista del règim local (igual que Las Provincias i Levante) i que l'oposició no denunciarà per por a la resposta popular (és la ràdio sintonitzada a molts tallerets, perruqueries,...).

¡Cuidado con la SGAE!