L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 23 de febrer del 2010

Activitats del Grup de Muntanya Valldigna


Nota remesa pel Grup de Muntanya Valldigna
El corredor de Simat de la Valldigna Olegario Alario, ha pujat al pòdium en tercera posició de la classificació de categoria veterans i el dotzé en la general, a la prova celebrada el diumenge 21 de febrer en la localitat alacantina de Gata de Gorgos. Era el “Trial del Tossal”, és la segona prova puntuable de la lliga de carreres per muntanya de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la CV.
Els corredors van recórrer una distància de 22 km amb un desnivell positiu de 850 m; en la prova han participat mes de 400 corredors Federat que feren un circuit molt tècnic i exigent per les recents pluges caigudes. El vent també va fer acte de presència per a fer la prova mes dura.

PARTICIPACIÓ DEL GMV EN EL CAMPIONAT D'ESCALADA EN BLOC
Miguel Expósito membre de la Secció d'Escalada del GMV ha participat en el Campionat Autonòmic d'Escalada en Bloc, celebrat el dissabte passat a Tavernes i organitzat pel Centre Excursionista. Era la primera participació del GMV en aquesta modalitat de l'escalada de competició.