L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 15 de febrer del 2010

Els alcaldes de la Valldigna visiten la nova caserna de la Guardia Civil

Els quatre alcaldes de la Valldigna han visitat aquest matí la nova caserna de la Guàrdia Civil ubicada a la zona d’Els Sequers de Tavernes tot coincidint amb l’inici de les activitats als nous locals. A la visita han estat també convidats els agents caporals responsables de les policies locals de les quatre poblacions.
Les autoritats de la Valldigna han pogut comprovar les millores que té la nova caserna i encara que s’ha comentat quan podria ser la inauguració oficial, la data no està encara marcada i la seua decisió dependrà del que decidesquen les autoritats estatals i suposem que en aquest cas la Delegació de Govern de València com a representant. Caldrà també esperar que l’edifici tinga tota la dotació quant a mobiliari i altres mitjans.
Dins de la visita i recorregut per les instal·lacions, els alcaldes han estat també a la presó de la nova caserna. I recordant l'institut i fent un poc de broma - i que ningú s’ho prenga a mal- hem de dir que els més beneficiats seran els veïns de Tavernes, els únics que podran ocupar la presó si fan alguna malifeta…. perquè els veïns de Simat, Benifairó i Barx com que els seus pobles no han participat en la cessió de terrenys ni en la urbanització de la zona, doncs això: els hauran de portar a la caserna vella de Simat o a Gandia o Alzira.
La nostra enhorabona al cos de la Benemèrita i, en especial, als agents que han de prestar servici a la Valldigna.

2 comentaris:

serp ha dit...

JAJAJAJAJA MOLT BONA!!!!!

I recordant l'institut i fent un poc de broma - i que ningú s’ho prenga a mal- hem de dir que els més beneficiats seran els veïns de Tavernes, els únics que podran ocupar la presó si fan alguna malifeta…. perquè els veïns de Simat, Benifairó i Barx com que els seus pobles no han participat en la cessió de terrenys ni en la urbanització de la zona, doncs això: els hauran de portar a la caserna vella de Simat o a Gandia o Alzira.

Indesidenter ha dit...

Una notícia satisfactòria per a tota la Valldigna pel que suposa de millora en la nostra seguretat i millora en les funcions que fan els cossos de seguretat de l'Estat.
Recordar, però, que com tantes altres coses ací a la Valldigna arriba amb retard d'anys.
Segons es va dir en un ple i va publicar la premsa, la caserna havia d'estar acabada i en funcionament ja fa anys.
El exalcalde, Eugenio Pérez, fa anys que va informar al ple i la premsa que la exregidora i aleshores diputada nacional, Maria Asuncion Oltra, s'havia reunit amb els mandos nacionals de la Guàrdia Civil i havia gestionat la seua construcció com urgent i immediata. La llengua no té os.
Era a principi dels anys 2000 i la presidència de la nació era del PP i del senyor Aznar.
Som al 2010. Les coses van caent i executant-se pel seu propi pes i per la lògica del pas del temps, com va passar a la carretera de la platja (10 anys de retard), passa a l'institut (altres 8-9 anys?), i passarà amb la ronda (quants???), que també s'executarà a pesar del PP.