L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 16 de setembre del 2009

Una de calç i una d'arena...???

Sempre que plou, a esquenes de la Casa de la Cultura, els veïns poden gaudir de la bonica piscina que s’hi forma (Foto 1). Un carrer que dona pena, a pesar que és de gran trànsit pel proper polígon industrial i de pas des de la carretera i Alzira cap a la zona escolar (Alfàndec), esportiva (Camp Municipal, Pavelló i Vergeret) o cultural (la mateixa Casa de la Cultura) portem anys i anys, sense que el nostre govern municipal done cap solució ni es preocupe de tirar uns camions de sorra i pedreta, per exemple, per evitar els bassals.
Ens consta que hi ha un grup municipal de l’oposició (no direm el nom, que després diuen que sempre parlem del mateix partit) que no s’ho deixa de la mà i ha demanat millores del carrer, tant en la passada legislatura com en aquesta. La resposta: cal esperar a urbanitzar la Zona Riu. I així va la cosa.
I la gent de La Cotorra pregunta, perquè preguntar no és ofendre: ¿El nostre govern no tenia uns milers d’euros dels més de 3 milions del Pla Zapatero per condicionar o reparar els clots i paviment? ¿No podia haver destinat uns quants euros de “l’arreglo” de la plaça de la Casa de la Cultura? Al cap i a la fi, també és entorn, rodalia del centre cultural.
Sembla que no. Tots se’ls han gastat en la plaça de la Casa de la Cultura (Foto 2). ¿Vora 200.000 euros per fer el que han fet? Només s’ha canviat el paviment de pedreta (podeu vore l’antic davall de la foto 2) i s’ha decorat la placeta ¿I ha costat 200.000 euros? ¿32 milions de les antigues pessetes? Si que han condit poc.
I a banda: Està molt bé el rètol "Cultura" però... ¿s'han parat a pensar que és un perill potencial si els xiquets i xiquetes l'usen per a jocs, que segur ho faran? Perill de tallar-se amb els bordes de les lletres de ferro, de caigudes...

12 comentaris:

falcó ha dit...

Xe Cotorra, sembla et va sentar malament el comentari de que sovint parlaves d'un determinat partit, la qual cosa diu molt poc al teu favor. En aquell comentari tan sols pretenia un aclariment, mai volia fer crítica ni del vostre blog ni del partit en qüestió, ans al contrari, la impressió de que són els que més clares tenen les coses i més lluiten pel poble també estic tenint-la jo, cada dia més.
Ho sent molt. Miraré no tornar a plantejar qüestions que provoquen polèmiques o dubtes innecessaris.

Anònim ha dit...

jo pense que si tenen previst l'urbanització o el que siga d'aquesta zona, estan fent-ho bè perquè que passaria si ho arreglaren i després s'urbanitzara o hi haguera un altre projecte per ahí? Aleshores comentarieu el que passa a la casa de la cultura i reasfaltats que després es desfan per a fer altres coses. És a dir, que farien coses per a després desfer-les com moltes vegades heu criticat, no?

Salutacions

La Cotorra de la Vall ha dit...

A falcó:
Anava en pla irònic i no dirigit personalment a vosté. Disculpe. A nosaltres no ens va sentar gens malament el seu comentari. Les coses en el poble - i els partits -són com són i el que hi ha és el que hi ha.

A Anònim:
No parlem el mateix, ni de bon tros. No em dit que urbanitzen sense pla parcial i coses així. Crec que ho hem dit ben clar: Amb uns quants milers d'euros dels molts que s'han gastat, podien haver tirat un parell de camions de sorra o graveta, o potser fer un reasfaltat senzill del centenar de metres on es coloca l'aigua.
En poques paraules: arreglar el carrer, que falta fa.

Anònim ha dit...

Pues si, estava ben clar. Pero estos soles arreglen els carrers del centre que es veuen més.

Anònim ha dit...

tienen toda la razon en lo de que solo se arreglan las calles que se ven pues el caso de detras de la casa de la cultura ya viene de mucho antes pues se asfalto la parte de arriba y la de abajo siempre tenemos la misma pega cuando lueve pues no tiene desagues lo de tirar unos cuantos camiones de arena con gravilla pero es que la parte trasera de la casa de la cultura se ve que no es calle

Anònim ha dit...

Quant el PP tinga un regidor que vixca en eixa zona l'apanyaran en seguida.

Anònim ha dit...

cuanta razon tien el que dice que es que no viven ningun cancejal de pp pues sives las calles del centro si se preocupan por dejarlas en condiciones pues todos somos ciudadano no o hay clases

Anònim ha dit...

jo no entenc de aso, però si fiques grava i baix hi ha calçada, no dona igual?

per cert, si que no havia entés bè, però jo ja se de que parle.

salutacions

Mari ha dit...

En altre article em felicitava perquè l'ajuntament havia deixat la plaça de la cultura molt bonica.
Ara, després de veure el que ha costat (no ho sabia, quina barbaritat!) i després de veure que tot l'asfalt s'està llevant i les zones de colorets estan ennegrides, em vull desdir de l'opinió de l'altre dia. Si en dos dies d'utilitzar-se ja està així, no vull ni pensar-ho quan passe un poc més de temps... les presses per acabar-ho per a festes els han fotuts...LLÀSTIMA!

Vicent ha dit...

Mari, carinyo, hi ha un cartell ben gran a l'entrada del Passeig Lepanto que ho diu ben gran: 200.000 euros.
Pensava que 200.000 eurets era per a tot el passeig, però crec que m'enganyava.

Anònim ha dit...

Jo visc en la part de la darrere de la casa de la cultura i estic hasta més amunt de... Quan plou tenim piscina però quan no plou tenim pols. Ja està bé de burlar-se de la gent, perquè a nosaltres (els veïns de la zona) ens diuen que això ho ha d'asfaltar l'urbanitzador. Quin urbanitzador??? Si al pas que van les obres este sector no es farà ni en 20 anys!!

Anònim ha dit...

Yo creo que el encargado del ayuntamiento de ver como estan las calles se podia pasar por detras de la casa de la cultura y ver a quien le corresponda que le diera un corte a la hierba que hay pues cuando vas del poligono hacia la casa de la cultura no ves el que viene del pueblo hacia el poligono y pueden producirse algun accidente y costaria nada cortarlas gracias