L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 24 de setembre del 2009

Tenim canyes per donar i vendre.... diguen el que diguen


Un lector d’aquest blog ens diu en un comentari que podeu llegir al tema “Indiana Jones i el misteri del canyar salvatge"

Amics de la Cotorra:
Crec que ho haureu llegit, però en el Llevant d’hui ve un article sobre les canyes del riu, i pareix que siga la resposta al vostre article sobre Indiana Jones i el canyar de fa uns dies. L’alcalde ho justifica tot i diu que tot va a solucionar-se. Per cert, perquè no diuen també la seua de les canyes la resta de partits en eixe article?

I tant com l'hem llegit. I et posem la foto, per demostrar-ho. Sense que servesca de precedent, hem usat el comentari com a tema de notícia per dir a aquest amic (i dir-vos) que no és la primera vegada, ni la segon, ni tercera vegada que passa i que, arran de noticies o denúncies nostres, el responsable polític de torn aprofita la premsa comarcal per justificar-se. A nosaltres mai ens s’han dirigit, que conste.
I ja que estem i quan és un escàndol la situación dels canyars del riu, ens hem somrist quan hem llegit, que l'alcalde com a justificació de la falta de neteja “estamos en permanente contacto con la Confederación para primero mantener el estado del cauce actual….” , o siga, el nostre alcalde vol mantindre la situación actual potser fins que els canyars, si de cas, arriben algún dia a la carretera, diguem nosaltres.
Després: que no desea “que se repita lo del año pasado, y desde nuestras posibilides hemos intentado adecentar el cauce allá donde ha sido posible y donde creíamos que más estrangulamiento tiene el cauce”.
Doncs, les possibilitats pel que es veu són minimes. Només cal vore com està el riu i la mateixa foto del Levante-EMV en dóna fe. Sobre el que diu del “estrangulamiento” nomes cal anar al Vadell, on sempre el riu es desborda. Resumint: de solucions cap. I a la setmana que ve, anuncien més aigua. Que s'enganyen!!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

doncs ,pareix que no s´enganyen.Els desastres de la tardor s´eviten a l´estiu.Ara si teniu aigua i fanc ja sabeu el perqué.

un de la vall ha dit...

Yo creec que el alcalde y el consejal coresponet deberien de ser mes costans en el tema de la neteja del riu para que cuant fera falta no tingerem la cosa que si senijira o ono pues si el riu el tingeren net no faria falta mes es una opinio personal sense animo de critica

un de la vall ha dit...

Y parlan de canyes opine que el conseyal de agricultura no vindria mal que tenit els miyos es pasara per darrere per la part del rio on dona la pista de atletisme que en el seu dia el ayuntament eu va fer molt be pera les persones que fan atletisme y es gasteren uns dines pues que li pasaren la maquina de segar les canyes y de esta forma estari aprofitada y no perduda y abandonada coses que el el poble si eu miren se pot aprofitar el gasto que sa fet

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens has llegit el pensament??
Última notícia

u de la vall ha dit...

Val cotorra mentres siga para que les coses sareglen hanem fent pel poble y no tiran lo que ya tenim fet

Anònim ha dit...

yo he sentit dir que aixo de llevar les canyes li correspon a la confederacio hidrografica i que si eu lleven els de l´ajuntament despues tenen una multa per tocaro. algu sap si es veritat, i perque a qui li toca no eu neteja?

Indignat ha dit...

El que està clar és que la gent que viu prop del riu ja pot anr preparant la barqueta per a quan se n'isca el riu... i les assegurances que es posen les piles que ja tenim ací un nou desastre! Us assegure que això d'anar traient fang de casa no saben el que és ni l'alcalde ni els regidors ni ningú de la seua família, si fos així ja s'haurien espavilat a netejar el riu siga de qui siga la feineta.

Familiar ha dit...

Hi ha regidor de l'oposició i familiars que sí sabem el que es traure fang i netejar. Que bona cosa en vam traure l'any 1996! Més d'1 m. se'n va posar d'aigua dins de casa.
Però si es diu i qui decideix perquè té la majoria absoluta no fa cas.

Manel ha dit...

La Confederació està massa lluny i els que estan al costat del ciutadà i saben com ens les traguem quan plou i se n'ix el riu són els responsables polítics locals.
La Confederació dóna el permís, segons tinc entés, previ informe, pla d'actuació, etc. Papers que hauran de fer els responsables municipals. ¿S'ha fet la paparassa? ¿S'ha demanat?
Altres anys s'han dedicat a l'estiu a netejar el riu la gent del paro. Enguany ¿on ha anat tota eixa gent? Quines faenes han fet?
Langa torna, que Enguix no s'entera.

un de la vall ha dit...

Yo creec que el que diu que torne Langa te molta rao pues es un ome del orta y creec que Mario demomet no santera de la pelicula pues esveu que el guio es masa gran pera ell pero aniam persones mes cualificades

Manel ha dit...

Al nostre poble hi ha massa regidors que no s'enteren de la pel·lícula, precisament per això: el guió es massa gran.

un de la vall ha dit...

Val que si que fa falta una aclarida no creus Manel pero esperem que poca poc com diu la gallina