L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 18 de setembre del 2009

SuperPatrick posa la carn i Mercadona fa l’agost en setembre…

El concurs de paelles no ha estat gens lluït, per no dir res més gros. Per un costat, el mal oratge va destorbar i acabar de rematar una festa que havia començat ja abans amb molt mal peu.
A la poca qualitat dels ingredients: només carn de pollastre ( i poques, poques cuixes) i costella de porc (molta costella); cerveseta i res de vi, gasosa i aigua mineral.
I comencen els problemes en obrir la bossa de la carn. A l’etiqueta es podía llegir que estava envasada i era per a menjar el 09-09-2009. Suposem que la preparien eixe dia, la congelarien i… no passava res si ben congelada es mantenía la cadena de fred. Però alguna cosa va passar amb la carn, perquè ¡ Quina olor en obrir la bossa!
I quina cara que feien els regidors del govern municipal en comprovar com moltes bosses de carn despedien un “tufo” insuportable! Ai mare, quin fracas! I els regidors mirant-se sense poder solucionar res. I les queixes i les olors amb augment, mentre moltes de les colles participants deixaven la carn, perquè no es podía usar per a fer una paella, ni per a menjar.
Davant tant gran desastre i com que no hi hauria carn bona fins que passara una hora segons es va dir, tots per carn a Mercadona! Tots a fer cua. I el supermercat va fer l’agost en el mes de setembre.
I com que la nit era encara jove, per acabar-ho d’arredonir, van apareixer els trons i llamps i l’aigua a bots i barrals. I la festa s’ha acabat.!!!
L’aventura també la van viure part de l’equip de La Cotorra. Al final, amb la carn comprada en Mercadona (pollastre - moltes cuixetes- i conill) es pogueren fer la paella a gas i en un baix. A la foto, teniu el resultat.
S'INVENTA LA BURGUER-PAELLA
És la segona part de la història. El govern municipal de Tavernes pot passar a fer història (gastronòmica, clar) en ser l'impulsor involuntari de la Burguer-Paella, el nou plat inventat ahir en el concurs de paelles. Com que la gent jove no la pensa que no la fa, i mirant que s'havia acabat la carn en el Mercadona, es proveiren d'hamburgueses i les usaren en compte de pollastre i conill.
La cosa té els seus avantatges: no trobes ossos en la carn, no cal llevar pells ni plomes al pollastre, etc. etc. O siga, el resultat és com un "arròs del senyoret" però en pla paella. Vorem si té el mateix exit que la "fideuà", també nascuda per accident.
Ah, per si de cas: La nostra Cotorra ja ha registrat la formula, el nom i tot el que cal en el Registre de la Propietat Intelectual, que no volem que algun espavilat se l'apropie.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sols puc dir...pues estem apanyats!!!

Anònim ha dit...

l ´asunt es mes serio de lo que mos pensem. podia haber tingut lloc intoxicasions de les persones que consumiren estos productes. sr. talens per favor dimissio, eso era lo que mos faltaba al pobre i arcacit pograma de festes que voste ha confionat. concejal dimissio i l ´ajuntament a depurar responsabilitats cap a l´empresa suministradora de la carn i el qui dona l´orden de repartila sense voreu.algu sap de aon es la paella del alcalde i dels concejals? jo vos donare una pista , ve de un conegut restaurant que hi ha a la n-332, i per supost a carreg del ajuntament, que encara que esta en crisi per aixo hihan diners

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anem a pams. Hem estat preguntant a carnissers i ens diuen que la carn no estaría roïn. Ens comenten que es va cometre l'error de posar en la mateixa bossa de PLASTIC i tancada, pollastre i porc. Damunt es preparia dies abans, i es degué congelar (i descongelar, clar) amb la qual cosa es va produir una gran mescla d'olors en la bossa DE PLÀSTIC tancada. I ben forta.
No volem justificar res ni ningú. Contem el que ens han dit els experts.
Fixeu-vos que en les carnisseries sempre està el pollastre ben separat de la resta de carns.
Això no li lleva la responsabilitat a qui li corresponga, ni la culpa de no haver comprovat que tot estava en ordre.
Tema apart seria la qualitat de la carn que es va servir, perquè les parts nobles del pollastre no les veies per cap lloc i el porc tenia molt, molt d'os.
I segur que SuperPatrick faria les caixes d'acord amb els diners que l'ajuntament li va donar (l'ajuntament està molt endeutada) perquè no sabem si hi ha "patrocini" i els ix debades.
I respecte a la paella de l'alcalde i regidors, caldria que especifiareu de quin partit eren els assistents i si n'hi havien de l'oposició.
I si menjaren cacau i papes, i begueren el mateix que tots. Encara que ens imaginem la resposta

Anònim ha dit...

El Llevant de hui porta unes manifestacions de l'alcalde que diu està cabrejat i vol demanar responsabilitats. Està bé que ho faça però a vore si comença pel seus regidors i tots tenen més respete als participantt: molt mala la qualitat dels productes que es donaven, i això no tenia res que vore amb l'olor.
Ara volen amagar que els ingredients eren pocs i roïns amb l'olor.

Anònim ha dit...

Jo se d'aon és la paella que s'ha menjat el señor alcalde y cía.DEL RESTAURANT VICTOR COM TOTS ELS ANYS. Segur que la carn no era del camió del Patri