L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 25 de setembre del 2009

Quna pista d'atletisme?


Si el nostre riu està ple de canyes, segur que no li dóna enveja a la pista d’atletisme que es va habilitar l’any passat i que havia de ser, segons poder llegar en alguna crònica d’aquell temps, l’ampliació del polisportiu municipal.

http://www.lasprovincias.es/valencia/20080520/safor/tavernes-tendra-pista-tierra-20080520.html

No sabem si el manteniment li correspon a la regidoría d’agricultura, per això de les canyes i de les brosses, o a la d’Esport per la pressumpta condició de pista atlética que té. Per al cas, "tanto monta, monta tanto"… i un per l'altre la casa per agranar.
I diners llançats al fem??

13 comentaris:

un de la vall ha dit...

Cotorra igual que la pista de atletisme tenim enfron el parc que tambe li fanta una adecentaeta no creus pues les broses son mes altes que le faroles y es banque que no es veuen

La Cotorra de la Vall ha dit...

El tema de la brossa en el parc darrere del futbol i com s'ha llançat a perdre tot en pocs anys l'hem tractat entre els temes ja un parell de vegades. Busca-ho i ho voràs.
El prolema que nosaltres veiem és a qui li correspon el manteniment d'eixe parc? A l'agent urbanitzador o a l'ajuntament?
Si l'ajuntament ja té la urbanització del Vergeret recepcionada li correspon a ell.

sargantana ha dit...

La crònica desde luego fa rissa, jo no culpe al periodista que supose que dirá lo que diu la nota de prensa PPera, pero llegida ara fa rissa.
jo sóc un corredor amateur habitual i puc dir que això de pista no té res. No té forma circular. ¿que té que fer la gent?¿anar i tornar creuant-se uns en altres? jejejeje menos mal q això no passa xq mai va ningú a córrer.
TENIM LO QUE MOs MEREIXEM

Anònim ha dit...

Senyors.... és que tot protestem, el que tenim, és un pista d'atletistme a la moda, com que ultmimament estan de moda les carreres de muntanya, els nostres governants, ens han fet una pista, on tenim el sol com a les serres, i tenim que anar botant per no xafar les caguerades dels gossos,ara sense conya, és molt trist, que li diguen pista d'atletisme, jo tinc una filla que practica aqueste esport, i segurament tindrem que portar-la a Gandia, ja que malauradament, ací, no pot entrenar com ho fan a altres pobles.

Anònim ha dit...

fan falta moltes instal·lacions esportives, com també per exemple pistes de tenis i pàdel públiques

pepegall ha dit...

Si Senyor, hauria de hi haure moltes mes instalacions. Pero com a que cada volta que urbanitzen, eu fan a mamaetes, les dotacions deportives es queden en no ress, per a que els senyors del cotarro pugen trure mes benefici del sol urba.

I pense que a mes gent practicant esport, mes calitat de vida per al societat.

un de la vall ha dit...

Per lo que esveu en este poble el que vulga practicar altre esport siga tenis, fronto,y altres te que ser soci del club de tenis el cual tos no poden ser per la economi pero crec que el poble si que li requerisen pus les altres intalacions para que tot aquell que vulga practicarles y no pertenesca alclub de tenis

un de la vall de simat ha dit...

jo practique el correr i pase per ahi prou a sovint i ara mena done que aixo es una pista de atletisme.

Cotorro ha dit...

Sargantana apunta en el seu comentari una cosa ben interessant, si bé jo sí que que "culpe al periodista". El periodisme de notes de premsa i comunicats oficials és un pseudoperiodisme, un periodisme de saló, de panxacontents que res volen saber d'aquella màxima d'"Anar a la recerca de la notícia". Coincidisc, però, amb la seua frase final: "Tenim el que ens mereixem". Siguen polítics i (pseudo)periodistes locals.

Pel que fa a la notícia apareguda al diari, el futuròleg Rappel Gimeno Espinosa (altre de pseudociència) haguera pogut titular: "La Concejalía de Deportes de Tavernes tendrá la barra de llamar pista de tierra al herbolario salvaje que queda entre el actual polideportivo y el río Vaca. ¡Muuuuu!" Tot i la llargària del titular, pecat capital tal i com indica una assignatura impartida a les facultats de periodisme (les pseudos i les altres), de ben segur que el rigor seria major.

Anònim ha dit...

Clar! si està i no la gasten creixen les brosses... ara serà culpa de l'ajuntament que els qui corren no sapiguen que és i no és una pista d'atletisme? Si la gastaren no creixerien les brosses. Sempre hi ha que protestar. Això sí, unes pistes de tennis o paddle no anirien gens malament. Fins i tot simat i benifairó fa més de 10 anys que tenen pistes de tennis. una vergonya!

vallero ha dit...

Collons Cotorro, ets l'ostia, no les compartixq totes,Pero t'aspliques molt be.Esta la compatix tota.

sargantana ha dit...

a lultim anonim, tu no vas mol a correr, veritat????
ahi no se pot correr ni fer esport.

Anònim ha dit...

Hola, ni pista ni res de res ...tot gira entorn al futbol. Si fan alguna cosa és per atal d'alliberar camps o pistes per tal d'utilitzar-les els futboleros...la resta som d'altre poble.