L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 8 de setembre del 2009

Per al divendres, 11, la solució


Les veïnes i veïns de Tavernes han pogut avui llegir una octaveta, llançada pels carrers. Demanava acudir a l’ajuntament i sol·licitar per registre d’entrada actuacions i mesures adequades per evitar les males olors i fums per la nit.
No sabem l’autoria de l’octaveta, però demostra fins a quin grau de cabreig i malestar han arribat alguns veïns després de tot l’estiu. Una iniciativa ciutadana respectable i aplaudible perquè ens porta a tots pels camins de la legalitat: la instància a l’ajuntament.
La instancia a hores d’ara convertida en l’últim recurs dels vallers davant la falta d’órgans municipals de representació ciutadana, inconvocats per saecula seaculorum, malgrat les promeses electorals.
Bé, només recordar que en el ple municipal -màxima representació veïnal- , el govern del PP va dir que no faria cap de les actuaciones que sobre l’assumpte li demanava el Bloc. ¿Què voleu que us diguem? Si no fan cas ni als grups polítics, ja em direu quin cas faran als particulars. I més si van tocant els nassos amb octavetes pels carrers!!!
De tota manera, ens diuen que el dia 11 el problema solucionat. L’alcalde – que per cert, s’ha quedat avui parat davall del pont de la carretera. Que no tinga importancia l’avaria del cotxe!!- ha dit eixa data a alguns veïns que li han expressat el seu malestar. I a La Cotorra ens diuen que l’empresa posarà uns nous filtres que , esperem, siguen eficaços perquè cars, cars… ho són.

18 comentaris:

falcó ha dit...

Hola, Cotorra. Sovint veig, als comentaris que fas quan narres alguna o altra notícia, que només nomenes al Bloc com a partit que hi fa opisició a l'Ajuntament de Tavernes, poques vegades fas referència a cap actuació dels regidors del PSOE o del regidor d'EU. Davant això, jo voldria em respongueres a les següents preguntes, que no vull interpretes amb mala intenció ans al contrari, són per a tindre clares les coses, tan jo com la majoria dels comentaristes i explaradors d'aquest blog teu.

Tens alguna animatversió personal amb els grups municipals del PSOE i EU i per això no ekls nomenes quasi mai o és que són els del Bloc els que realment fan oposició a l'Ajuntament de Tavernes?

Si ets present a les sessions plenàries del nostre ajuntament, quina és l'actitud dels diferents grups polítics representats al nostre municipi?
PP; PSOE; Bloc i EU

Tot això sols és per curiositat io per disoposar de més dades.
Gràcies de bestreta, Cotorra!

La Cotorra de la Vall ha dit...

És la seua impressió personal.

El ple és d'assistència lliure. Li aconsellem que hi assistisca, perquè potser trobe vosté les respostes que busca. No som qui nosaltres per fer judicis de valor sobre l'actitud i actuacions de cap partit.

Anònim ha dit...

Del tema de asfaltos chova el bloc es lunic q ha dit algo, aixina q... EU i POsE q espavilen...

Palometa ha dit...

El tema està amb el de sempre. Hem de pensar que és una empresa prou gran i que dóna treball a molta gent del Tavernes i dels voltants, per la qual cosa hi ha massa interessos en boicotejar qualsevol intent cívic de fer front a un problema que tot el món pels carrers de Tavernes sap pero que calla per no vore's en cap embolic.

Ja fa anys que el fum d'Asfaltos Chova està causant problemes i no només de molèsties a l'hora de respirar o d'estendre la roba que al dia següent s'ha de tornar a llavar perquè es troba tota negra, sino també problemes reals de salut.

No és una dada contrastada, ni molt menys, però ja fa uns anys algú em digué que a Tavernes hi existia la major tassa per percentatge de població amb càncer de tota la comunitat i que la gran culpable d'això eren precisament els vessaments d'Asfaltos Chova.

Repetixc que no és cap dada fiable, simplement una reflexió que vull fer extensiva i que algú em va dir en un comentari en qualsevol tertulia d'estiu.

És cert que és molt difícil que escolten al poble si no ho fan en altres coses més tribals, però anime a la gent a que no facen callar les nostres veus.

Sí, jo sóc una d'eixes persones que ha perdut un familiar per culpa del dixós càncer. Potser no siga culpa dels vessaments d'Asfaltos Chova, però potser sí ho siga.

Ara ja hem llençat la primera pedra. No sabem qui ha sigut, però algú ho ha fet i és moment de continuar amb accions paregudes al llençament d'octavetes pel poble. Manifestacions, accions pacifistes i ecològiques, estudis mig ambientals...

Per cert Cotorra: Algo de raó sí que te la persona que et pregunta lo del Bloc. Jo ja ho vaig comentar en una ocasió anterior.
Alabe molt, però molt la feina que fas perquè és la única veu que tenim la gent del poble per poder expresar-nos en llibertat, però mai millor dit 'se't veu massa el plumero' en eixos temes i a Tavernes hi ha gent que no votem al PP, (dios me salve) però tampoc ho fem al Bloc perquè no ens sentim representats per les persones que hi formen eixe partit.

Queden per davant tots els meus repsectes als membres de l'opossició (no als del Govern, ja que ells no ens respecten a nosaltres) per la feina que fan davant les pràctiques fascistes i manipuladores del partit que governa "el nostre poble"

I vaja per davant també el meu respecte a la gent de la Cotorra per la feina que fa.

Gràcies i perdoneu pel rollo!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Repetim: és la impressió personal de vostés.

Nosaltres volem la participació de tots. Volem que, com fan amb els dos diaris de la comarca, ens facen arribar els seus comunicats, etc.

A hores d'ara només hem rebut comunicacions del Bloc al correu
lacotorradelavall@gmail.com

I per cert, La Cotorra és del PP. Fixeu-vos que el 90% són notícies seues.

Anònim ha dit...

Estimats amics,
podeu vore les actes dels plenos (són publiques) i la premsa escrita i podeu comprovar que l'únic q a tret el tema ha sigut el BLOC. per tant la cotorra no pot parlar d'accions fetes pel PsOE i EU.

Anònim ha dit...

Tots estem preocupats, pero tinc la sensació que no es solucionara res...
1r SI HAN POSAT ARA UNS FILTRES, PERQUE NO ELS HAN POSAT ABANS???, PERQUE HAN ESPERAT... SUPOSE QUE HO HAN FET CUAN S'HAN VIST ACORRALATS..., pero... malgrat no soc tècnic, NO EM CREC QUE AIXÓ SOLUCIONE EL PROBLEMA...
La sort que te l'empresa es que al pareixer esta molt ben mirada per el govern del PP... I es pensen que ells poden fer i desfer...

Perque no s'inicia una investigació per veure fins quin punt contamina??? Amb un informe a favor seria molt fàcil fer callar a tots, pero clar cuant no ho fan es per algo... "cuando el rio suena, agua lleva", o en el cas del riuet que passa per darrere de la fàbrica de Asfaltos Chova, alguna vegada algo més que aigua..., pero be, no passa res...

Tots preocupant-se de les olors de l'asfalt i l'atra nau???, fabriquen poliestiré... (s'utilitza CFC's y Co2, si no m'euivoque) i crec que aço tampoc es "mel de romer" per al medi ambient. Tinc que suposar que com son una SUPEREMPRESA MODEL, tenen totes les mesures necesaries per a que no s'agredisca al medi ambient, i supose que a les dos naus productives...

Es tan EMPRESA SUPERMODEL, que a més s'atrevixen a dir a Les Provincies que no tenen previst despedir a ningú, cuant ja havien presentat un ERE, je je je, en fi DEPLORABLE, pero que em de fer...

2VISCA ALFALTOS CHOVA I EL SUPERGORVERN QUE TENIM"

falcó ha dit...

ropHola Cotorra i resta de cotorres de la Vall que ens trobem sovint davant la caixa espavilada que és l'ordinador. He pogut comprovar que les qüestions plantejades per mi "falconetti" han cuasat alguna reacció i pot ser malentés que vull aclarir ara mateix.
No sóc votant del Bloc, fins ara, perquè mai he tingut massa informació del que fan a una banda o altra, o allà on estan representats, potser per el meu meninfotisme o perquè els mitjans no se'n fan ressò del que aquestes persones fan o intenten fer. Encara que sóc foraster em sent valler i des que vaig arribar a Tavernes he anat veien la tasca que fan uns polítics o uns altres i he arribat a un punt de la meua vida que sovint em plantege si no hauré sigut un valencià com cal i haver votat abans l'opció política que realment ens vol defensar i no altres com la que fins ara he votat, més que res per allò del vot útil. Maleïda parauleta, perquè crec que el meu vot ha estat més inútil que cap altra cosa.
No vull fer-me pesant i acabaré dient que, malgrat no tenir-ho decidit encara, probablement el meu vot canviarà a partir de 2011 a les municipals i autonòmiques.

falcó ha dit...

Ah! Per cert Cotorra. Gràcies per convidar-me als plenaris però no puc anar-hi per qüestions de treball. Torne bastant tard a casa i sense massa ganes de res més. Pots tenir ben segur que de poder, assistiria gustós per veure en directe els nostres representants i així poder formar-me una idea de com són cadascún d'ells, especialment el Jordi Juan, al qui no conec però m'han parlat molt bé d'ell. Sembla ser que és un personatge molt ben preparat, tant acadèmicament com educacionalment. De la resta no en sé cap cosa, sols del nostre "alcalde" que sol eixir més als papers, especialment al Levante. Quans diners, en edictes i altres coses, li costarà a l'Ajuntament tot això. Pot ser algun dels regidors de l'opisició podria contestar-nos-ho això.

Samaritano ha dit...

La Cotorra parla mes que vola, per això es normal que n'erre alguna. Ara bé el seu vol es local i des de la localitat, per això certs aspectes tractats amb humor o sense poden doldre més o menys.
El que sembla mentida es que la gent del pesebre, els sociolistos, ens diguen o parlen d'objectivitat i equitat, quan venen les campanyes electorals no s'enrecorden de res d'això: lo meu i el bipartidisme espanyol.
En resum estem parlant del fums a Tavernes, i la realitat es la que es, l'oposicio que te moltes cotorres, tot i que el país, el tenen atacat del grip A per culpa de no donar-los els diners del futbol.
Les seues cotorres, tant les populars com les socialistes, no diuen res dels fums. Deixeu parlar i volar a la Cotorra que uns centenars de gent del poble ens enterem gracies a aquest esforç puntual d'informar, com diria aquell " a la meua manera".
Espere Cotorra que es la cuarta volta que envie este correu, ara ja me'l podies publicar.

La Cotorra de la Vall ha dit...

A Falcó:
Com que oposició no t'ha dit res.. S'han de publicar en un diari de gran difusió provincal els edictes que marca la llei. Per ara, i des fa molts anys el PP ha publicat tots els edictes a Las Provincias,encara que Levante-EMV tinga més lectors i ventes. El darrer fa un mes, sobre la urbanització Playa Naranjos.
Si Levante-EMV li dóna el tractament tan exquisit al nostre alcalde i govern municipal potser siga perquè vol també part del pastís.

A Samaritano: Abans no havíem rebut res. Preguem us fixeu bé quan feu el procés d'enviar el comentari.

falcó ha dit...

Hola Cotorra. Sobre els edictes, com que no sóc lector de les províncies, ni se m'acut, no en sé res, ara bé, per experiència puc assegurar-te que alguna prevenda econòmica ha de suposar-li a l'Ajuntament de Tavernes el tractament que des del Levante-EMV se li dóna a les informacions del poble, especialment les municipals i amb això mantenir com a corresponsal o col·laborador a S.E. i no a l'anterior M.J., periodista que no conec, sols pel nom, però del que he pogut llegir nombrosos articles de molta qualitat referits a la història de Tavernes i la Valldigna i moltes altres coses més, així com les informacions muncipals que es publicaven a l'esmentat mitjà de comunicació. El referit M.J. ara sols publica articles en els dominicals, encara que no tant sovint com m'agradaria a mi.

Anònim ha dit...

Des de fa 2 anys, que Llevant va defenestrar M. Joan amb l'excusa de tindre un fill regidor del Bloc, el Jordi, per posar un lacai del PP, la informació és de pena i d'una qualitat molt baixa. Només notes de premsa del PP, que es publiquen igualetes a Les Provincies, i res més. LLoances i justificacions, per cert a moltes coses que critica La Cotorra, com ahir amb el gasto de la plaça de la Casa de la Cultura.
La culpa és dels que comprem el diari. O protestem per la manipulació informativa o no el comprem. Jo m'he queixat ja un parell de voltes, però si només sóc jo, poc avançaré.
Les Cartes al Director estn també per això. Però ho tenim negre, el LLevant prefereix informar del PP i del PSOE. El seu joc és el bipartidisme i amagar la resta de partits, siga EU o Bloc.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amics, és interessant però el tema a tractar són els fums sobre Tavernes. I en algunes observacions es frega el camp personal d'un particular.

falcó ha dit...

Sent si he ferit sensibilitats, Cotorra. No era la meua intenció però ves per on, acabe d'enterarme ací, al teu blog, que l'esmentat periodista de Tavernes M.J. resulta que és el pare del regidor J.J.. Que menut és el món!

foraster ha dit...

En l'afer al que es referiu del periodista i el Levante, personalment crec que s'ha imposat l'ètica i les bones maneres, encara que això en els temps que corren no sol produir-se. No seria massa imparcial l'esmentat periodista a l'hora de realitzar les seues cròniques estan el seu fill com a regidor. Ara bé, si la qualitat del que fa l'actual corresponsal de Tavernes és roïna, la culpa serà del mitjà que ho publica perquè això va en detriment de la seua credibilitat. Aleshores, si això està passant i els edictes del municipi es publiquen a Las Provincias, que ningú dubte que alguna altra contrapartida hi haurà.

Anònim ha dit...

Com diu La Cotorra, ens tornem a anar del tema. Trenque una llança en favor del corresponsal anterior. Coneixent-lo, faria el contrari perquè ningú diguera res.
I no parlem d'ètica, perquè finalment no és el corresponsal, sino el director o l'editor qui decideix que i com es el que es publica.
I parlant d'etica imparcialitat al mateix diari i edició Safor, el redactor S.Sapena es germà de l'alcalde del PSOE de la pasada legislatura de Palma i escrivia sense problemes i el mateix director, J. M. Alfaro es marit de uns dels responsables de premsa de l'alcalde de Gandia, Orengo més d'altres implicacions directres i familiars amb PSOE Oliva.
I el senyor S. Espinosa es declarat simpatitzat del PP, presentador dels actes electorals del PP.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No es publicarà més cap comentari que no tracte del tema.
Per cert, divendres va ser dia 11, vorem si no hi ha més fums i olors sobre Tavernes