L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 23 de setembre del 2009

L'alcalde contesta????

Igual vostés no ho saben però al web del nostre ajuntament hi ha una secció que es diu “L’alcalde constesta” on poden preguntar-li sobre assumptes municipals. No anem a negar que la idea, d'eixida, és bona si es porta a cap.
Però realment, l’alcalde constesta? Sincerament, la gent de La Cotorra no li hem preguntat -per ara- res, però ens arriben queixes de gent que ha omplit el qüestionari amb totes les dades correctes i veraces, i encara espera una resposta. Si volen provar si el servei de resposta es efectiu, endavant! Ja ens diran el resultat. I també estem oberts a que ens conten la seua experiència.

16 comentaris:

Paco ha dit...

No, no contesta. Fa gairebé 8 mesos que li vaig enviar un escrit per l'esmentada secció i encara estic esperant a que hem conteste.

No cal dir que a l'escrit no es faltava al respecte a ningú i que les dades inserides al formulari eres correctes i verídiques.

Una poca vergonya, vaja.

Anònim ha dit...

Puc assegurar, que el servei no funciona, o a mi al menys, no m'ha funcionat.... vaig fer una consulta, farà quasi un any, i la resposta brilla per la seva absència.... vergonyos, com quasi tot el que passa al nostre consistori, tenim uns governants de pena penita, pena... però que tenim que fer, la democràcia, és la democràcia, o al menys com la tenen muntada els partits grans...

La llei electoral, és un frau a la democràcia... ala, ja m'he quedat agust.

Mari ha dit...

De contestar, res de res. També jo li vaig remetre una qüestió i em sembla que primer em quede calba que em contesta.

Anònim ha dit...

No, no contesta.
Jo li vaig enviar fa més d'un any un escrit. Quan passarem dos mesos vaig anar a l'ajuntament a queixar-me i allí em van dir que si, que havien llegit el meu escrit, però que no es podia fer res. I jo em pregunte, per què no em contestaren en el seu dia?.

Cotorra, els missatges no els llig el senyor alcalde sinò més bé una funcionària que treballa en l'ajuntament, o al menys és el que em va quedar clar a mi eixe dia.

No serveix per a res. La web és una llavadeta de cara, com sempre fan...

Anònim ha dit...

Anem a vore, no acuse'm sense saber-ho cert.

Hi ha que preguntar-se una qüestió primer que tot: aquest servei funciona correctamen? És a dir, informàticament funciona?

Jo també he provat aquest servei, i per experiència puc dir que hi han dués maneres principals de implementar aquest servei. Un és que després d'omplir i enviar el formulari, el sistema et conteste com a que ha rebut el teu missatge correctament, amb la qual cosa, si que sabríem si s'ha enviat bè o no.
L'altre és enviar-ho i que només t'avise en la pròpia web, però aquesta manera es enganyosa, per què només es controla a primer nivell si les dades introduïdes son correctes.

per tant jo replantejaria la pregunta en: El servei "l'alcalde contesta" funciona correctament?"

I no diguem ja que si es una poca vergonya i tal per què podria ser que no fora culpa d'ell.

Sé d'una persona que visita el blog, relacionat amb la gent que porta aquest sistema, i que ens pot contestar aquesta pregunta, a vore si ens ho aclarix.

Salutacions

Vicent ha dit...

El fet d'enviar preguntes a l'alcalde implica com a mínim que, qui usa el servici, sap que te que fer i sap si s'ha enviat o ha fallat.
A més hi ha una persona que explica que li van dir que sí, l'havien llegit però no s'havia contestat.
Per tant, que cada u traga conclusions.
No crec que la gent que porta el sistema, i que supose seran informàtics i amb experiència, no comproven ara i adés que tota la web de l'ajuntament funciona correctament.

Anònim ha dit...

No val creure en les coses sinó saber-ho. El creure no es suficient, cal fets i comprobacions del sistema.
Ojo, amb això no estic excusant que no contesten, que problamement osiga.

La teoria es la que dius, però en la realitat no es comprova tant a sovint i és quan falla (avisat's per un tercer o que es donen conter els tècnics) quan ho arreglen, com moltes coses en la vida.

Ah i per a que vegues, no tota la web funciona correctament.

Salutacions

Manu Cotorro ha dit...

Xe, no patiu, vallers i valleres. D'ara endavant, per a qualsevol consulta que vulgueu fer-li al vostre excel·lentíssim alcalde, 'ossea' jo, deixeu-li el comentari a La Cotorr. ¿Estamos?

anònim ha dit...

A Manu cotorro. Si realment ets l'alcalde de Tavernes, has deixat palés el teu talant i xuleria de la que que et caracteritza autoclassificant-te "excel·lentíssim". Qui més que tu ah? Ets el millor! De que no. Tu i totta la teva cort no teniu res d'excel·lents.

falcó ha dit...

Olé! La poca classe que tens, Manu cotorro. Així ens va als vallers/es. Amb alcaldes com tu, què més volem? "¿Estamos?" A veure a ací qui mana? Eh? Pots estar ben tranquil que de segur tot el que en vinga en gana ho diré ací, a la Cotorra de la Vall on al menys ens fan cas. Arreglar no arreglarem res, ans al contrari, sovint encara hi ha qui senfada i tot, però és l'únic lloc on a hores d'ara podem manifestar-nos ja que a tavernes no hi han mitjans de comunicació idependents i neutrals on per a que se senta la veu del ciutadà, tant la del que està content com la del que no ho està.
Vinga, Manu, que si tot va com va et queden dos anhyets, encara que a tu això i ara no et preocupa massa igual que el teu antecessor.

anonim ha dit...

No se la capacitat del nostre alcalde per a gestionar el ajuntament pero llustrós está un rato llarg. Ei que guapot está el xicot. Aixo son representants i lo demes son cuentos.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per favor, s'ha de tindre un poc de sentit de l'humor.
No veieu que Manu Cotorro s'ho ha pres a guasa? I que conste que no el coneixem.
Va, vinga, un poc de pau. I el que s'haja de dir que siga en el pla de tasca política i no personal.
Gràcietes i el bon humor que no falte, que ja hi ha prou coses per estar tristons.

falcó ha dit...

Cotorra. Si el tal Manu cotorro no és realment l'alcalde, no té per què oféndre's i pot considerar-ho un seguiment de la seua broma. I si és l'alcalde, cosa que no m'estranyaria gens ni miqueta, som lliures de contestar-li i més encara quan el que diu pot estar considerat com una provocació. No creus? Tot sempre de bon rotllo.

Manu Cotorro ha dit...

Aquí Manu Cotorro al habla y tamién a la escucha en este nuevo servisio "L'alcalde respon" de La Cotorra. Amb els comentaris de l'Anònim del 25/09/2009 a les 17.50 h i de Falcó es demostra una vegada més que la ironia dels ciutadans vallers és proverbial. Sou excel·lentíssims!! Y quedo a vuestra disposisión a través de este conducto. He dicho.

El bromista seriós ha dit...

La veritat es que heu aconseguit que l'alcalde conteste. Mai sabrem si es ell o bé el funcionari o funcionaria encarregada de contestar com un alter ego. Però la veritat es bestial la interrupció bàrbara de negre o negra que escriu per a l'alcalde. Así si podem dir que l'alcalde té qui li escriga. Per a mi val participàció i molt, llèstima que quan algú escriu al seu alcalde, no pot esperar este tipus de broma. Hi ha coses que clamen al cel.

falcó ha dit...

Sembla que no tens massa clar el concep d'ironia i m'explique, a grans trets ironitzar és afirmar una cosa en un sentit per donar-li'n un altre. Per exemple i en el cas que ens ocupa: Xe, què bé ho has dit, ets el millor! si en el teu cas vull dir tot el contrari, que ho has dit molt malament i no ets el millor, ni de bon troç. Fins ahi tot bé. El que tampoc deus de saber i provablement no tingues el perquè de saber-ho és que, quan es tracta d'ironitzar, en un mitja on prime la imatge i el so: en un escenari o en la tele, es pot fer ús de la ironia perquè amb un simple gests de la cara i el to de la veu el que rep el missatge l'enten a la primera. En un mitjà en el que sols es disposa de la veu, la ràdio, ja no és el mateix encara que amb el to de veu, el que escolta pot deduir si el missatge s'ha emés amb to irònic o no. Ara bé, quan es tracta d'un mitjà escrit, la cosa canvia molt i fer comentaris irònics solen produir confussions als receptors, a no ser que a rengló seguit s'usen les denominades apostilles, com per exemple en el comentari d'exemple al principi: Xe, què bé ho has dit, ets el millor! -de que no-, o -ara vas i t'ho creus-.
Vull dir-te, estimat company, que en successives intervencions, ets lliure de fer-me cas o no, et prives d'usar la ironia escrita si no vols provocar la resposta -irònica també- dels que rebem el teu missatge. No val a dir després que "això ho he dit en to irònic" o com fan altres "no, si això ho dic jo, ho he sentit dir per ahí". Sigam serios! Per això, encara ara dubte no sigues el personatge que pense però no em preocupa.
Ah! Per cert. Tot això de bon rotllo, eh, xicot? Ara prent-ho com vulgues.