L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 2 de setembre del 2009

La Xaranga de Benifairó no pot participar en festes

La xaranga de Benifairó, segons ens han contat, no estarà enguany en el concurs de xarangues de les Festes del Poble de Tavernes a pesar que l’any passat va ser la guanyadora.
I no estarà perquè el número de xarangues s'ha limitat per la falta de pressupost. L’ajuntament de Tavernes ha dit a l’organització que no dóna més diners i encara que hi ha molta demanda de grups de fora, els han dit que només participen formacions que no ho feren anys anteriors. Les del poble poden participar totes sense problemes, faltaría més.
Segons ens han explicat, el sistema del festival-concurs és que els diners que hi ha siguen reparteixen en premis, de manera que tantes xarangues tants premis. Així totes tenen com a mínim assegurats els gastos del viatge i algún esmorzaret.
Enguany havien demanat participar bastants xarangues de fora (Corbera, Cullera, Benifairó….) però si s’augmenta el número són més a repartir i això son menys diners a cadascuna perquè l’ajuntament no n'aporta més, per a premis.
Així que la solució donada – ens diuen- pel mateix l’ajuntament valler és que no repetesquen les xarangues de fora i, per tant, la de Benifairó que va guanyar l’any passat, que no vinga enguany.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

S'imagineu que al Barça (i dic el Barça no per res sinó per ser el campió d'enguany) no el deixaren participar en la Champions? O en la LLiga o Copa del Rei?
Per a mi, igual farà l'Ajuntament amb la xaranga Campiona del 2008. I tot per no incrementar uns quants euros.
Voleu millors festes o no, senyors del PP? No seran millors si es limita la participació de gent de qualitat demostrada.

Omar ha dit...

Amics i amigues, tot i que no m'agrada l'esclussió dels guanyadors de la darrera edició del concurs de xarangues, vull fer-vos saber que l'any passat passà el mateix, denegant la participació a la xaranga de Cullera, que guanyà al 2007.
Per a que quede clar, estic en contra que no deixen participar al guanyador, però açò no és nou d'enguany.
Un abraç.

Anònim ha dit...

La veritat és que veient l'èxit que ha tingut el concurs en passades edicions i, veient que l'interés per participar va en augment, la millor solució és ampliar el pressupost. D'aquesta manera mai tindrem unes festes de qualitat i la gent del poble cada vegada se'n anirà més de viatge ó fora del poble.

tramussos ha dit...

Una xaranga que va guanyar l´any passat, si no pot participar, que vaja convidada. Tota la culpa la té Peris que va el que vol, si sols hi han tres premis que participen tots el que vullguen.

Anònim ha dit...

Tan sols poseu comentaris a favor de la notícia públicada.

Censsura?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No censurem res i estem cansats de dir-ho. Una qüestio diferent és que els comentaris siguen impublicaqbles perquè se n'ixen de mare, pel llenguatge, per referir-se a particulars o per eixir-se de les mormes mínimes de bon gust amb insults.
També pot passar que vostés facen un comentari, però per algun motiu no hi apareguen, que també ens han comentat casos així.

Anònim ha dit...

Per al que parla de censura:

És evident que no t'has parat a pensar el que has escrit perque:

Qui pot estar a favor de que la xaranga de Benifairó, que va guanyar l'any passat el concurs, no vinga a tocar enguany?

Jo crec que és normal que tots els comentaris vagen en el mateix sentit.

O és que tu estàs a favor del que ha fet l'Ajuntament i l'organització del concurs?

Anònim ha dit...

Soc el de la censsura, jo lo únic que vaig dir al comentari "desaparegut" fou que tampoc hem semblava tan crítica la postura del ajuntament, ja que es donaven prioritats a gent que no havia vingut mai a tocar al nostre poble, i que evidentment hem pareixia molt correcte que totes les xaragues del poble participaren, faltaría menys!

I crec recordar que al comentari no faltava al respecte a ningú, ni se'n eixia de les normes mínimes del bon gust.

I ara si voleu ho publiqueu, i si és així no entendré el perque de la no publicació del anterior missatge.

Au

La Cotorra de la Vall ha dit...

Crec que apuntàvem una altra possibilitat:

"També pot passar que vostés facen un comentari, però per algun motiu no hi apareguen, que també ens han comentat casos així".

Anònim ha dit...

L´Ajuntament deuria tindre diners, ja que les festes d´aquest any no tenen res de bo, que si karaoke, artistes locals, discos móbils, etc. venent loteria tot el any una penya havera fet mes bones festes. Crec que tres díes de festes bones haveren anat millor. El regidor de festes haurien de destituir-lo