L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 29 de setembre del 2009

La pluja és notícia.... i els trons i llamps


Es nota que ha plogut quantitat, i només perquè ho anuncia la megafonia mòbil del cotxe pel poble, sino en vore com no es pot aparcar a la part alta del poble. El Sequers han estat plens de gom a gom, sobre tot a la nit, i només davant del cementeri hi havia unes poques places. La gent del Passeig Colom, que ja va arreplegar prou aigua en les darreres plutges, ara han pujat els seus vehicles a zones més altes del poble. Per una altra banda, a la part baixa, també el passeig de l'Avinguda de Malta s'ha convertit en improvisat aparcament de cotxes.
Com deiem al titular, la pluja és notícia... i es d'agrair que per ara no siga LA NOTÍCIA del poble.

La pluja ens ha vingut aquest dies acompanyada de trons i llamps. I això ens ha fet recordar -normalment solem recordar-nos de Santa Bàrbara quan trona - que fa anys al poble hi havia parallamps a l'ajuntament, també als molins d'arròs de dins del nucli urbà i en algun col·legi, com era el cas de l'Alfàndec que es va haver de llevar en ser del tipus radioactiut.

A La Cotorra desconeixem si hi ha algun instal·lat i funcionant a Tavernes. De veritat. I voldríem que , si entre vosaltres algu ho sap, ens informara. És una simple qüestió de seguretat i pensem és convenient que n'hi hagen. Mireu sinó el que diu avui la premsa dels llamps en el Real de Gandia i la Font d'En Carroç.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

la primera foto es de tavernes? molt bona

salutacions

La Cotorra de la Vall ha dit...

No, no... Hem demanat ajuda i "prestada" a l'amic "Google". Nosaltres nomes aficcionats. Amb un compacteta d'uns centenars d'euros ens apanyem.

Anònim ha dit...

jeje hi ha que traure una instantànea de tavernes així doncs

salutacions

Anònim ha dit...

Carròs no Carroç!
http://www.lafontdencarros.es/
Per cert, bon poble!

Anònim ha dit...

ROGAD A DIOS
Rogad a dios en caridad por el alma de don aumento de sueldo, de muy avanzada edad, desaparecido de España victima de Doña Subida de precios, que viajaba a gran velocidad.

RIP
Su aflijida esposa Doña Modesta paga, hijos Don Anticipos necesarios, Doña Vergüenza social, Doña Esperanza frustrada, primos y primas y demás familiares rogandoles asistan a la conducción del cadaver que desde la casa mortuoria del ministerio de trabajo sera llevado al cementerio de la esperanza delegación de sindicatos.

ORACION
Rey Don Juan Carlos de Borbón y Borbón, que estas en la Zarzuela, comiendo, beviendo, cazando y pescando, mira el aceite que nos estan llevando y las naranjas que en el árbol se estan quedando, hagase tu voluntad y la de los grandes que se estan forrando, y coje en tu presupuesto a tu siervo Don aumento de salario, perdonanos nuestras deudas que se van aumentando asi como nosotros perdonamos a los que nos estan robando y no nos dejes caer en la tentación de buscar un enchufe para ir tirando, y libranos de tantos mangantes que nos estan explotando.

JACULATRIA
Bienaventurados, los que viven con el sueldo base porque ellos verán pronto a DIOS……………………… AMEN.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Efectivament, Carròs. El primer poble que va canviar el seu nom a correcte valencià.

D'acord, cal traure una instantània de Tavernes. Però no en teniem cap amb llamps.

Preguem disculpes.

Pasqual ha dit...

I que em digueu de la llum? Sols fa falta que caiguen quatre gotes pq se'n vaja cada dos per tres.

He estat vivint molts anys en altres poblacions, i en ma vida he vist cosa igual (ni pareguda) al que passa ací a Tavernes.

Al final ens han passat l'alta tensió, i tenim el mateix servei patètic que tota la vida.

foraster ha dit...

Vareu notar el xicotet tetratremol la nit del passat dinarts?