L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 21 de setembre del 2009

“Indiana Jones i el misteri del canyar salvatge”

La Cotorra ha pogut saber que el director Steven Spielberg s’ha mostrat interessat a filmar a Tavernes la continuació de la saga del celebre aventurer Indiana Jones.
El director americà ha visitat la nostra ciutat i està encantat del paisatge selvàtic i salvatge que mostra el riu Vaca després de tants mesos sense tallar i netejar.
Spielberg ha considerat com a escenari natural adient pels exteriores de la seua próxima pel·lícula “Indiana Jones i el misteri del canyar salvatge”, ha parlat molt bé de l’exhuberància de la vegetació del riu, i ha manifestat que és ideal per a filmar escenes de selva. També ha dit que, si hi ha sort i plou bona cosa, i el riu s’ompli de gom a gom, es filmaría al riu Vaca l’escena d’Indiana Jones rescatant a la heroïna femenina d’una gran inundació amb forta envestida de l’aigua.
El director ha demanat a l’ajuntament de Tavernes que, després de tant de temps sense tallar les canyes, espere un poc més, fins que acabe la pel·licula. ¡Tranquil, Spielberg, que podràs acabar la pel·licula i alguna altra més al pas que va la cosa!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

I es mal que el canyar, estiga en estat salvatge?

Anònim ha dit...

cotorra la cosa no va para bromas pues todos los años tenemos agua de sobra se ve que los señores del PP no lo ven de la forma que lo vemos todos y siempre nos lamentamos cuando ya tenemos la desgracia encima y eso que decian que ya lo tenian aprobado lo de limpiar el cauce de rio vaca sera de otra poblacion y se an confundido di yo

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ningun mal que estiga en estat salvatge on haja d'estar com són zones humides, ullals, etc, i allí fins i tot ben cuidat per gaudi de tots els amants de la natura.
En el llit del riu Vaca, després de les experiències que hem tingut amb els tapons de canyes, brutícia i altres elements, no és mal sinó molt de mal.
I així serà quan tots els anys es demana i aconsella des de "dalt" i també els experts que es mantinguen nets els rius i més els d'avinguda, com el nostre.

La gent de la Cotorra no prenem a broma la neteja del riu. I ho hem demostrat denunciant altres fets semblants en el riu i que diuen ben poc de com es cuiden les coses al nostre poble.
Però davant cabrejar-nos de vore l'abandó i com està i, damunt, que ells es facen propaganda dient l'interés que tenen.... val més prendre-s'ho a xirigota!

Un lector habitual ha dit...

La meua sequia de l'Albelló si que està ben neta este any. Ara si el riu esta com en la foto, nadarem.

al tio de la vara ha dit...

desde este comentari done tot el meu suport al de la cotorra,dons estic dacort en tot el que acomentat.

Anònim ha dit...

Amics de la Cotorra: Crec que ho haureu llegit, però en el Llevant d’hui ve un article sobre les canyes del riu com a resposta al vostre article sobre Indiana Jones i el canyar.
L’alcalde diu la seua, tot ben bonico i que tot va a solucionar-ho. Per cert, perquè no diuen també la seua de les canyes la resta de partits en eixe article?