L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 10 de setembre del 2009

I què fem si passa alguna cosa?

Imagineu-vos – només això, imaginar – que per un d’aquests atzars què ens toca viure, passa alguna cosa greu en la zona de vivendes del Vergeret o en la zona esportiva vallera. I què – els Déus no ho vulguen- calga la presència de dotacions de bombers (foc en edificis o canyars) o ambulàncies o haver d’evacuar a gent. Repetim: els Déus no ho permeten ni vulguen!
Per on passen? Volant? Perquè si els mitjans d’auxili han d’acudir-hi travessant tota la carretera i fent cabrioles circulatòries pel poble.... aviats anem, i més si és en hora punta!. Es pot fer de nit esperant! I després vindrien els plors i els laments, i el dir això i allò.
I tot açò a que ve? Des d’ahir dimecres està tallada l’eixida sud de la urbanització amb la instal·lació de la carpa musical (foto 1). Una entrada que en cas d'urgència es pot convertir fàcilment en entrada-eixida. I si no que li ho diguen als camions en contra direcció que van a la piscina.
¿Ningú ha pensat que es talla un accés, l’únic, que pot ser primordial? I tenen – o tenien – ben fàcil la solució: córrer la carpa uns metros cap al camp del Vergeret, al terreny que queda buit (foto 2).
O si molt ens apreteu, anar a 50 metres i ocupar l’inici del Camí Gandia. I els dies de festes l’accés al camí que fora com tota la vida.

Les gràcies a qui ens ha passat aquestes reflexions. Nosaltres hem posat la redacció i les fotos

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo mismo digo con las calles engalanadas,que pasaría si hay un incendio en una vivienda o cualquier otra urgencia?No debería permitirse cerrarse tantos dias las calles porque aparte de producirse un engorro de trafico,etc,etc.si nos paramos a pensar realmente si que sería grave. Buenas fiestas para todos

Anònim ha dit...

referente al comentario pues tambien podeis ver la salida de la ambulancia por la calle xeraco que en fiestas los señores escaus la cierran para sus cenas

Anònim ha dit...

No es pensa en la seguretat quan es tallen els carrers, siga el carrer que siga.
Ni a festes ni mai. Només importa no quedar mal amb el veïnat que ho sol·licita. Que posen bones cares, palmadeta a l'esquena, vos ho hem solucionat i voteu-nos. Així funciona la cosa.
Respecte al tall de carrers engalanats: Quan posarà l'ajuntament unes bases minimes per consider-lo carrer engalanat?

Anònim ha dit...

mare meua el que hi ha que llegir ! ! ! ! ! tot açò en unes festes organitzades per l'ajuntament, però mai s'hau parat a pensar el mateix en les merdes de les FALLES ! ! Vinga va senyors. jajaja es que m'agarra risa i tot.

Salutacions

Anònim ha dit...

El ayuntamiento también organiza mal las cosas. Que de ejemplo primero y luego hablaremos de las fallas. Las fallas cierran pocas calles comparado con ahora, y las fallas dan fiesta a todos y trabajo a mucha gente, no como ahora que unos cuantos se aprovechan de poner unas banderitas.

Anònim ha dit...

Sobre els carrers tallats hi ha molt que parlar i tocar... te raó el senyor que diu que deuria hi haure una mínim de qualitat a l'hora de tallar els carrers, no es pot tindre un carrer tallat tota una setmana amb quatre cartrons, i el sol pintat de colors. També crec que després de puntuar els carrers, els dos últims no deurien tindre dret a tallar-se l'any següent, I altra cosa que deuria mirar-se, és tancar els carrers sols a la nit, ja que pel dia, estan infrautilitzats.

Anònim ha dit...

que les falles dona festa a tots i treball a molta gent? perdone vosté, jo he sigut faller i ara ja no sóc i l'única diferència que hi trobe es que quan era faller disfrutaba de les festes falleres però quan no eres, què fas? Doncs el mateix que a festes del poble. I això de que dona molt de treball?? Que les falles contracten a gent del paro? Que jo sàpiga la gent que treballa en les falles es la pròpia gent de la falla i que després está tot l'any mamant del pot que altres paguen.
Però tornant al tema del fil, les falles també tanquen carrers, i no només un, sinó que també interseccions i per lo qual, tallen més tallers, no tan sols el propi de la falla. Ara mateixa en vé al cap un .... on estava l'antic casal de la falla cambro que ara crec que es una fruteria, ahí per exemple, tal i com comentava la cotorra, que passaria si hi haguera un incendi? on es fica el camió si esta la carpa de la falla? Podria passar noooo?.
En quan als tallers, no crec que siga ningún impediment per a quelsevol emergència, ja que es tracten de ninots que en cas d'urgència un vehicle passa per damunt d'ells.
Ara estic d'acord en vosaltres de que els carrers haurien de tancar-se baix la condició d'unes obligacions com podrien ser activitats programades pel veïns que fomenten la relació entre els propis veïns i ciutadans. Senyors, no vullgau matar una tradició de tavernes com es lo dels carrers engalanats i s'ha de pensar com fomentar les festes patronals de tavernes amb la participació de la gent i no amb els diners per davant. Que s'ho passeu bè, jo enguany vegent el panorama, no em passaré per les festes.

Salutacions

Mari ha dit...

No hi ha ganes de fer bé les coses. L'altre dia, mentre muntaven la carpa,un camió dels que van a l'obra de la piscina va haver d'anar a donar la volta per tot el poble pel capritx d'alguns que tallen els carrers i no els importa gens ni mica saber a qui foten.
Si muntaren aquestes coses en llocs més apropiats on no molestaren amb els sorolls a ningú ni tancaren carrers sense impedir el pas, la gent no gaudiria de les festes???? Clar que sí! potser un recinte apartat on muntar tota la festa en seria la solució.