L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 23 de setembre del 2009

I... quan, quan diuen vostés que volen que els ho arreglem??

Obriren la vorera molt abans de l’estiu. Calia passar canonades de llum, aigua, etc. per donar serveis a la finca d’enfront, la que ocupa l’antic taller de la Viuda de Plancha. Es de suposar que es faria la faena, però els obrers se n’anaren i es deixaren la vorera oberta i amb un gran forat, feta un desastre. I encara gràcies: per tal de que els veïns se n’adonaren del perill posaren unes tanques… i s’ha acabat!
Ha passat un mes, dos, tres... tot l’estiu i encara està igual que abans: la vorera oberta i sense arreglar. I els veïns maleint als responsables. A nosaltres ens han dit que ho ha d’arreglar i acabar l’empresa urbanitzadora, la que ha fet la finca d'enfront.
Bé potser, però i l’ajuntament? Quina és la seua missió? Qui vigila que les obres s’acaben i es deixe tot en ordre? Els veïns ¿a qui demanen responsabilitats per les molesties de mesos?
És un detall més de com funcionen les coses al nostre poble.
Ah, i no parlem de com estan les voreres de la finca afectada, la de Correus. Menut desastre han deixat! Un tros fet, l'altre empastrat i la part de davant, ni vorera! Visca el Plan Zapatero!

3 comentaris:

anònim ha dit...

"La mentira más grande jamás contada" o "la mentida més gran mai contada"
Pot semblar un títol de pel·lícula que mirant-ho bé podria aprofitar per posar-li nom a la vergonyosa i l'engany mes gran que està sent això dels Plans ZP i els que puguen vindre, si és que finalment ho fan, plans Camps. Com enganyen els ciutadans. Això sols està servint per donar-los a guanyar més diners a les empreses constructores i fabricants de rajales i altres elements per a la construcció. Estan fent obres sense to ni so, obres en les que principalment primen els elements i les màquines i no el treball de les persones. Encara hi ha qui diu que la democràcia espanyola està consolidada. Quina falsetat més gran! la democràcia sols està servint i beneficiant els trepes que viuen dins dels partits polítics (PSOE i PP ara per ara) ja que la resta poc de mal han pogut fer ja que fins ara no han tingut poder on realment hi ha poder. No sé encara com la gent va a votar.

un de la vall ha dit...

Y que digeu de la obra de on estava el cuartel pareis que siga eternea pues mos han posat lles valles u no es fan el animo de llevarle y tenin que pasar pegats a la carretera pues ya podrien tirarla un poc mes paca endarrere y poder pasar millor

un de la vall ha dit...

Cotorra crec que el comentari sobre la valla del edifisi on estava el cuartel ya van retiranla pues la part del carrer ya no la tenen pero la de la carretera la han lllevat un poc crec que ya van saneyant y pronte podrem pasar sense peril pel la sera de la carreta . Tot sense anim de criticar