L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 3 de setembre del 2009

Hi ha falta d'agents de la Policia Local?

Un lector ens envia un escrit del qual reproduïm el següent tot conservant l'idioma original.

Durante todo este verano, bueno mas concretamente en los servicios de noche de la P.L Local parece ser que sólo ha habido una patrulla ( es decir dos Agentes en la Calle ) + el Agente en reten y me parece muy fuerte que un pueblo como Tavernes con 20.000 habitantes y mas en época estival teniendo la playa a rebosar de gente, haya una sola patrulla durante todo el verano para atender las necesidades de los ciudadanos así como accidentes Etc...... de la zona de la Playa y el Pueblo (excepto este pasado sábado que tenían que controlar el Botellón en el Parking de Padur ).

Os informo sobre esto, porque el otro día y justamente al lado de mi casa, sucedió sobre las 11:00 h de noche un problema entre varios individuos de nacionalidad marroquí, una señora y su hijo ( de ednia gitana ), al parecer la señora y el hijo querían ( en un principio ) agredir a las individuos marroquíes y a la mujer de uno de estos, ya que al parecer y según comprendí a la señora y a su hijo uno de ellos era la pareja sentimental de la madre. Mis vecinos, salieron todos a la calle porque el alboroto era tal que era imposible no salir haber lo que estaba sucediendo, uno de mis vecinos sobre las 23:10 h al ver lo que sucedía llamo a la Policía. Al cabo de un tiempo los vecinos llamaron repetidas veces a la policía ya que tardaban mucho, la cual apareció al cabo de 1 hora ( menos mal que no fue una reyerta demasiado fuerte ).
Fue tal la sorpresa, que fuentes cercanas al cuerpo informaron que solo había una patrulla unipersonal ( es decir un solo Agente para los servicios de la Playa y Pueblo , muy fuerte señores ), por la cual cosa tardaron tanto en venir, ya que tuvieron que avisar a un compañero (que no estaba trabajando) para que se personara en las dependencias y se quedara en el reten. · No se si la noticia será de vuestro agrado, pero espero haberme explicado mas o menos bien, ya que es una historia, que a mi ver es muy fuerte. Me parece vergonzoso que un pueblo como Tavernes con 20.000 habitantes solo haya una patrulla por la noche durante todo el verano excepto Viernes y Sábado.

13 comentaris:

La Cotorra de la Vall ha dit...

La cosa no ve de nou. Nosaltres ja vam avisar a principi d'estiu

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2009/06/hi-ha-gent-que-opinia-que-tenim-pocs.html

Anònim ha dit...

crec que la culpa del que esta passant en la Policia es sols d'una persona que es el Sr. Regidor de Seguretat Ciutadana. Ell te igual del que passa en el poble a nivell de Seguretat. Si tinguera vergonya deixaria el Consistori i es dedicaria a altres menesters.Crec que la primera preocupació a nivell nacional es el paro i el segon la seguretat Ciutadana, ja que tots els dies passen moltes coses i ruins.Vla mes que es dedicara a fer la seva faena que la Seguretat en el poble.

Anònim ha dit...

Estava parlant hui amb un amic de la Policia Local sobre la noticia esta i m'ha confirmat la falta de policies.
També m'ha dit que este estiu n'han vinguttres de fora del poble i perque vegera quina organització n'hi ha mes roin, eixos tres policies sobre ser de fora estaven en jornada partida, de 9 a 2 del mati i de 5 a 9 ó a 10, que ara no ho recorde bé.

Taviernes ha dit...

Que porten Troyanos o semblants, que a més d'un segur que els ulls li fan clinc, clinc (símbol de l'euro).

Anònim ha dit...

Jo crec que cal informar-se millor de la situació de la Policia Local. Que jo sapiga, de fonts cercanes i comprovat, fins a quan hi havien només 3 cotxes de patrulla (els 2 fords i el ibiza), les 3 patrulles funcionaben tant de nit com de mati. Es a dir, per la nit sempre hi havia 3 cotxes patrulla i a part les persones que estigueren en els reténs, que no era un nº definit. Lo que comenta aquest veí de que sols hi acudira una patrulla, ¿no heu pensat la possibilitat que només estiguera disponible eixa patrulla perquè les altres estaven en un altre avís més important? A vore si es penseu que la policia de tavernes només té un avís només per la nit, ja voldríen ells, ne tenen un i més d'un, alguns d'ells "tocapilotes" i altres de major gravetat, perquè per la nit passa lo inesperat.
Sempre diré que la població de Tavernes necessita més cos policial, doncs estem parlant d'una població de 18.000 habitants que en estiu es triplica com a mínim.
Peró també sé que no només patrulla la policia local, sinó que també la Guardia Civil, qui dona suport i está en contacte permanent amb la policia local.

Per tant, com he dit, clar que tavernes necessita més policia però cal analitzar-ho primer.

Salutacions

Anònim ha dit...

Tots volem més seguretat i millor servici de la policia en estos temps que corren.
Pense que la qüestiés i el debat seria: n'hi hagen tres o una patrulla, són suficients per a les necessitats de Tavernes i platja? N'hi ha prou servici per a les nits de cap de setmana, que tots sabem què passa?
Cadascú que reflexiones i traga conclusions.
La meua és que no.

foraster ha dit...

Hola. Els darrers comentaris heu tocat la clau.
El problema a Tavernes no e3´s mal funcionament o deixadesa del servei de Policia Local, (massa fan, crec) el cas rau en la manca de membres del cos de Policia. Fan falta més agents!

Anònim ha dit...

Jo crec que agents hi han prou, el problema és que no s'aprofiten els recursos que tenim.

Si Manolo vidal no gastara una patrulla com a "guardaesquenes" particulars, (pareix que te por que li facen un atentat)i estos policies es dedicaren a fer la seua faena.

I si s'organitzaren millor els turnos i no feren jornades partides i si els municipals més majors patrullaren a peu pels matins, etc, etc...

Segurament podrien quadrar millor els horaris i donar un servici com cal per a Tavernes i la platja.

Anònim ha dit...

No crec que Manolo tinga por que li facen un atentat, més be el que voldrá, supose, donar-se importancia, res més. Es creurá una persona tan important... Així que partint d'ahí com voleu que tingam una policia efectiva???

falcó ha dit...

Tot el que fem és especular. Caldria tenir informació sobre el nombre d'agents de la Policia Local que hi ha a Tavernes, sobre els torns i tasques que tenen encomanades per poder opinar amb coneixement de causa, ara bé, deixant de banda la polèmica sobre el servei que preesten vull deixar constancia d'una experiència viscuda hui mateix, diumenge 6 de setembre.
En poc més de tres hores (de 18:00 a 21:00 hores) hem estat prenet un refresc una colla de quatre parreles a la plaça Joan Carles I (als sequers), un lloc recentment condicionat i esplèndit per passar una vesprada tranquila amb els xiquets jugant. Hem pogut comprovar el pas d'unes motos que fins i tot han estacionat a la plaça, cosa que tinc entés està totalment prohibida. Doncs no hem vist cap agent de la Policia Local de Tavernes. I jo em pregunte: Quin tipus de patrulla fan que en tres hores no han passat cap vegada per l'esmentada plaça? Qu`r fan els agents de la Policia Local un diumenge de vesprada? Com patrulle el poble? Quin itinerari fan si és que en tenen algun? A qui corresponga

Anònim ha dit...

Tots especulem, tots diguem la nostra, ningú no sap com i quan es va el servici, diguem que no tenim base per a opinar perquè desconeixem torns, agents i més. En una cosa coincidim tots: la cosa no va, els agents de patrulla no es veuen, els crides i tarden molt...
O siga, alguna cosa passa.

Anònim ha dit...

vos donaré un consell, si voleu que tarden menys, no crideu al nº de la policia, crideu al 112.

Salutacions

falcó ha dit...

Al 112 quedes igual. Jo vaig tindre una experiència negativa ara fa poc més d'un any. Davant meu va caure a terra una dona amb un atac al cor i vaig trucar al 112 reclamant una ambulància que va arribar als 53 minuts justos. La sort que va tindre la senyora és que l'atac no va ser massa fort.
Estavem al centre comercial de la platja de Gandia, en la tasca Lizarran fent-nos-en una per anar al cine. L'excusa va ser que els ambulancieros van recòrrer tots els centres comercials de Gandia i no ens trobaven tot i haven trucat, durant l'espera, per tres vegades més al 112 dient-los que encara no haviem rebut la visita dels sanitaris i per confirmar si les dades d'on estavem eren correctes, cosa que des del servei ens varen confirmar les tres vegades.