L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 17 de setembre del 2009

Gràcies, Grup de Balls Populars de Tavernes


Gràcies per haver oferit al poble el meravellós espectacle de dissabte de festes. Molt bon grup el de l’illa de Pasqua (Xile). Tot un encert.
Volem reconéixer ací l’esforç que heu fet. Hem sabut que a última hora, es va haver de canviar la programació per un problema greu sorgit al grup de Saragossa i que li impedía vindre a Tavernes, tal com estava previst. Ens conten que treballareu de valent per aconseguir l’actuació del grup xilé, i damunt, que es fereu càrrec de totes les despeses de viatges, allotjament i menjars.
I eixe esforç -humà i econòmic - és més d’agrair quan tot el món sap els problemes financers que teniu per la falta d’ajudes o retalls de subvencions. I més lloable quan enguany encara no haveu rebut cap euro de les actuacions fetes a tota la Valldigna dins del conveni que teniu amb la Mancomunitat. I tampoc no haveu cobrat l’actuació de Sant Antoni de Tavernes.
En donar-vos les gràcies, pensem que arrepleguem l’esperit dels comentaris elogiosos que hem escoltat a la vostra tasca i al vostre grup. Endavant!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

yo creo que como responsables de la organizacion de las paellas el ayuntamiento deberia pedir responsabilidades al supermercado que ouso la carne sea el que sea ya que todos sabemos quien es podemos dar gracias a la lluvia que sino mas de uno tendria en su paella la carne en mal estado