L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 16 de setembre del 2009

Tot és qüestió de propaganda...


Els pares i mares que assistesquen avui a la presentació dels equips de futbol podrán finalment gaudir de les meravalloses vistes de l'obra de la piscina entre els arbres.
Perquè.... sí, que els han tallat. Encara que ens pensavem no ho farien, perquè no és temps de poda. Però sí: només cal fixar-se en les fotos, una de fa unes setmanes, l'altra de davall de fa hores.
I com qualsevol excusa era bona per evitar que "el bosc no deixara vore l'obra de la piscina", han dit com a justificació - encara que no s'ho crega ningú - que calia podar els arbres per reparar-millorar-adequar la xarxa que hi ha darrere els arbres, la que impedeix que els balons isquen fora.
Això si, s'han donat pressa a tallar els arbres, que ho estan de fa vora dos setmanes, però la reparació de la xarxa.... ni sabem per a quan!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

em sona haver llegit açò fa uns dies

Anònim ha dit...

Cotorra, podries fer una enquesta, per vore, si canviem, la data, de les nostres festes. Jo personalment, crec que millor en agost no? Es que estem farts, de estar en la cotxera, mirant la tele.

Vicent ha dit...

Jo també ho vaig llegir. Està bé: més sucre, més dolç.
Que els arbres no deuen res.

Anònim ha dit...

yo creo que se deberia de hacer un referndum para ver de cambiar la fecha de las fiestas patronales pues año si y otro no tenemos el problema de las lluvias cotorra a ver si haces fuerza y logamos que cambien las fiestas pero democraticamente gracias....

Palometa ha dit...

1.- M'adereixc a la petició de referendum per al canvi de la data de les festes patronals.

2.- Crec que en la vida en el poble de Tavernes s'havia fet tant d'us propagandistic de les coses que es fan com les fa el PP.