L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 20 de setembre del 2009

Coses de festes

Les relacions dels alcaldes de la Valldigna, tan bones i amigables abans, estan sota mínims. Els alcaldes de Tavernes i Simat mantenen una relació molt gelada després d’una tensa discussió en el ple de la Mancomunitat de la Valldigna de fa uns mesos. I això afecta i canvia les relacions entre ells.
La nit de disfresses l’alcalde de Tavernes aprofitava per convidar els altres alcaldes a sopar i participar en la festa. Enguany res de res. Manolo Vidal no els va convidar, ni eixa nit ni cap altra.
L’alcalde de Benifairó si que va convidar a festes als alcaldes. Només acudiren el de Barx i Tavernes, perquè el de Simat no vol “ajuntar-se” amb Tavernes. Dies després, l’alcalde de Simat no convidava a ningú a les seues festes. Barx sí que ho feia poc després, amb poc èxit.
Manolo Vidal, de Tavernes, ha seguit el camí de Eladi Marinar, de Simat, i ha passat olimpicament dels alcaldes dels pobles veïns i de les bones relacions. El “feo” de Simat i Tavernes ¿es fa als alcaldes o a les poblacions germanes? Cadascú que es responga.

Ens asseguren que no hi havia taula oficial de l’ajuntament amb la qual cosa pensem que cadascú dels regidors i exregidors presents es pagaría el seu sopar i demés. Faltaria més en els temps que corren de crisi municipal!. Vam poder vore a primera fila una taula amb regidors i exregidors del PP i al costat una altra taula amb gent del PSOE i familiars i amics, entre ells el exalcalde del PSOE de Benifairó, Agustí Pascual. Hi havia una taula de gent del Bloc en el Bar Nou.

I vam assistir a l’espectacle de la batucada, de molt poca qualitat, amb pocs “batuqueros” participants. Un espectacle poc brillant i vulgar on van sobrar “provocacions” i "assegudes" amb els majors que veien la desfilada. A vore si l’any que ve porten un grup brasiler de 20 ó 25 persones com cal, dignifiquen l’inici del ball o que ho deixen estar!

I del Ball de Disfresses…. ¿Què volem que us diguem? Cada any menys i menys de tot. Se’ns mor el que era millor acte de festes. ¡Senyors de l’ajuntament, del govern i de l’oposició, que esteu matant la festa!!!! I no mou ningú un dit per evitar-ho.
Més bé al contrari: el nostre govern municipal dóna totes les facilitats perquè la cosa baja de mal en pitjor permeten festes paral·leles a la mateixa hora. Enguany, una dotzena de comparses participants i majorment de dones. Mentrestant centenars de grups i parelles disfressats en altress llocs del poble fent festa.
¿Tant costa, per exemple: 1: Començar la desfilada a les 12 en punt 2: Fer que altres llocs no comencen el sarau fins a les 3 del mati, després que el jurat done el seu veredicte 3: Deixar-ho això ben clar quan s’autoritzen carpes i discoteques mòbils o places de bou.
I a partir de les 3 i fins les …. que la festa continue on siga!

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Les festes son un desastre i d'un ridicul que per a fer el que fan valdria mes que no feren re. Son les mateixes festes que fa 15 o 20 anys, no em millorat en res. Sols saben fer disco mobils i res mes. Per a la gent que l'agrada els bous al meyns tenen on anar, pero i la resta de la gent. El Govern te culpa pero que fan el regidors de l'oposició, aquestos tampoc fan res per a millorar les festes Patronals. Vergonyos per part de tots, podriem escriure un llibre de les coses que es fan en festes mal festes. Masa dies de festes i mal organitzades.

Militant del Bloc ha dit...

Només volem informar que a l'oposició ni ens tenen en compte ni ens pregunten res, ni fan cas de les propostes que fem.
Ens donen la programació de festes ja feta i si la vols bé, sino t'aguantes que per alguna cosa ells tenen majoria absoluta.
I així any darrere any. No culpeu a l'oposició que estem igual o pitjor que el poble: la majoria obsoluta fan que es burlen de les propostes nostre i que no en consideren cap.
I no soles de festes, en el Pla Zapatero, en els pressupostos, en dedicar més assignació a subvencions, en participacio veïnal etc.
Un exemple: en el Pla Zapatero el nostre grup, el del Bloc, va presentar una bateria de propostes. No van tindre ni el detall d'estudiar-les en comissió ni de donar-nos una mínima resposta.
I així tot.

Anònim ha dit...

per què el concejal del bloc és l´únic que falta en les processons? crec que encara que tinga una altra ideologia, fa molt lleig no anar a aquestos actes.

Anònim ha dit...

I perquè fa lleig? Explica't.

Anònim ha dit...

Em pareix molt fort q es mire qui va a les processons i qui no. Les processons són un acte religiós i ningú està obligat a anar. Lo q passa en este poble és q ja ens hem fet més beatos que el papa!!. Millor dit, volen q ens fem beatos quan hui en dia hi ha ideologies de totes les classes i la gent paga els impostos per a que només ens facen processons d'aquesta verge, de l'altra... Menys religió i més festes!!

Anna ha dit...

Pense que l'escrit vol dir que el portaveu del Bloc és jove i benplantat i la seua presència fa que la processó lluesca més.
Jo pense que l'autor, o serà autora?, de l'escrit és també una fan del regidor del Bloc, i en comprovar que no hi era ens vol constatat com de lletja i sense color és la processó si ell no va.
Per a vore altres cares, no val la pena.
Però jo vaig pel Crist de la Sang.

Anònim ha dit...

Per al que diu que el concejal del bloc no va a les processons:

Veig que només et fixes quan no està, perque jo si que l'he vist en moltes processons.

Si estes festes no l'has vist a les processons, ni a cap altre acte és perque està a Alemanya treballant en una beca d'investigació a una prestigiosa universitat.

Així que si fan processons en estos 3 mesos, segur que no anirà.

Anna ha dit...

Treballant investigant a una prestigiosa universitat alemanya i impartint conferències al congrés internacional celebrat al Centre d'Investigacions Superiors de les Matematiques de Polonia, en aquesta setmana de festes.
Prou mal que li deu haver sabut no estar en festes, però que estiga tranquil que no s'ha perdut res. Millor ha evitat encabronar-se en vore el desastre de festes que ens ha oferit el PP.

Chove porco governo. ha dit...

L'únic bo de les festes ha estat lligar el dijous amb el divendres, és a dir, lligar les paelles, tot i la carn roïn i el vi picat, que per això no el van donar, amb el dia de disfresses.
La prova la teniem en les cares del dissabte que semblaven quasi de falles.
Avant i les proximes millor, ja que pitjor impossible.
Per cert que sabeu de l'escrit que circula per la plaça demanat un canvi de dates per a festes?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sabem això: que un grup d'hostelers de la Plaça Major ha iniciat la campanya i vol presentar - no sabem si ja ho han fet - un escrit demanant que les festes comencen abans, a la primera setmana de setembre ens han dit.

No tenen res a fer. L'oposició porta anys demanant estudiar el canvi i no els han fet mai cas. Ara, ves a saber, igual el PP fa més cas als bars de la plaça que als altres partits....

Anònim ha dit...

Per al de les processons i el regidor del Bloc:

Tu que estàs tant pendent del regidor del Bloc, has perdut una bonica oportunitat de recordar també que quan va ser premi extraordinari fi de carrera i premi nacional de matemàtiques l'ajuntament del seu poble, del qual és regidor, ni el va felicitat publicament ni li ha fet un minim reconeixement.
Què hauria passat si fora regidor del PP i no del Bloc? Segure que encara el PP estaria fent festes i actes d'homenatge al seu regidor. Però com són uns sectaris, ni nomenar-ho.
I això que d'eixe expedient acadèmic ens podem beneficiar els vallers en les seus tasques municipals, cosa que no passa si va o deixa d'anar a les processons.
Mira els que van del PP, i per a què ens aprofita en benefici del poble.

Anònim ha dit...

doncs si no ha pogut per aquest motiu, aleshores està clar. Està excusat.
Encara que siga una acte religiós, es una acte amb representació de l'ajuntament i deia que feia lleig perquè anant tots el altres regidors dels altres grups, doncs per això, només ho deia per això. Ara, en cas de que varios regidors de varios partits no anaren, doncs ja no faria tant lleig, però no és el cas.

I a l'anònim que diu lo del premi del regidor del bloc. Això ja es un altre tema. Es un premi que no té rés a veure amb la política. Això sí, tens raó, de segur que si haguera sigut del PP, li ho hagueren reconegut. Però també estic en contra dels reconeixements a esportistes i altra gent que no treballa pel poble, ja que crec que aquesto reconeixements hauríen de ser per a gent que es dedica al seu poble ajudant al seu progrés i al dia a dia.

El tema del canvi de dates de festes es un tema que sempre ha estat en boca de tots, i jo estic d'acord, en agost millor.

salutacions

Anònim ha dit...

Ni van tots els regidors ni de tots els partits. O siga que a posar-se ulleres, o almenys a reconéixer que has parlat d'orella i no de vista perquè no has estat en la processó.

Anònim ha dit...

Jo ho he preguntat a la meu germana que va vore la processó i m'ha dit que a la Baixa i Puja anaren tots els del PP.
Del PSOE, dos en la Baixà, Blasco i Carmen, i cap en la Puja.
I d'EU cap.

falcó ha dit...

Jo també estic preocupat de no veure cap regidor a la processó, ni la de pujada ni la de baixada o a l'inrevés, tan s'hi val. El cas és que no he estat present a cap d'elles i per això no els he vist, ni crec siga mai encara que respecte els que van i no criticaré que ho facen. Déu meu, si això és important, així ens va als vallers/es. Quina ficada de pota. El que pretenia l'element que denunciava el fet era criticar obertament el regidor (després reconeix que altres regidros no hi eren PSOE i EU). Ara va i resulta que le regidor que ha trobat a faltar és una celebritat i que no era present per estar fora per motius laborals i el personatge en qüestió respon que: d'això no ens beneficiem els vallers/es. Seràs tu. I si no ens beneficiem ara és perque està a l'opisició i no li deixen fer res. Tindràs barra!
Això no ho dic jo m'ho ha dit la meua germana que ha llegut els teus comentaris.

foraster ha dit...

Respecte a l'acte de disfresses del divendres, considere una falta de respecte a les persones que, tot i sent divendres i no agradar-nos els bous,vàrem estar presents des de les 12:00 hores fins passades la 1:30 de la matinada, suportant fins i tot tres avisos de pluja. Passada la 1:30, com he dit, sembla ser als participants els va vindre la gana de començar la paiassada, perquè altra cosa no es pot dir. És la meua primera vegada que vaig i l'última. Tot per veure passar quatre colles i alguns disfressats amb poc gust i arreu i prou. Una hora abans, el que em pensava era el preludi de l'acte, unes xicotes de bon veure ballant ritme de salsa. Res a dir. Hi han coses millors!
Si hi han organitzadors es mereixen totes les crítiques i si no hi han, caldria plantejar-se eliminar l'acte de la programació de festes els anys propers.
Per cert. Hi ha pobles on la corporació municipal no presideix oficialment els actes religiosos i individualment, cada regidor, participa de manera privada com un veí més si així ho considera, segons tenen aprovat pels plenaris municipals. hi ha poble que eixa norma la tenen en vigència des de 1982, com és el cas de Bellreguard, on tampoc s'interpreta l'Himno Nacional a l'eixida i entrada de les imatges, les bandes de música que intervenen en les processons interpreten la Marxa Triunfal,(la que se sol tocar en la processó dels combregants) oficialment adoptada com a himne del Vaticà. Dic el poble per si algú no s'ho creu i te ganes d'investigar-ho. Ningú vota els seus representants si van o deixen d'anar a uns actes o uns altres, crec jo.

Anònim ha dit...

A Falco de part del "de la germana":
No sóc el mateix que preguntava perquè el regidor del Bloc no anava a la processó.
El meu comentari era precisament per fer vore a eixa persona que havia carregat contra un regidor dient falsament que era l'unic que no estava. Hi havia altres que no estaven.
Dona la impressió que creues som la mateixa persona i no es cert. Au, no passa res

Anònim ha dit...

ah teniu raó, sí, faltava mig PSOE, EU i el BLOC.
Perdó si he ofés, en cap moment volia fer-ho ni que pensareu que estava clavant-me en aquest regidor en concret. Disculpeu. No dubte de la seua intel·ligència, però avuí en día no val només açò.

Crec que m'he clavat en una web del bloc en la que esteu familiars i amics d'aquest regidor. Mal vaig jeje.

Be està, voleu que vos recorde temes tant absurds com aquest que s'han parlat en aquest fòrum? jajaja Jo també vaig a traure punta on no hi ha a partir d'ara.

"d'això no ens beneficiem els vallers/es." això no ho he dit jo, mentirós, llig els comentaris bè e interpreta'ls bè també.

salutacions

Anònim ha dit...

Volia comentar diversos punts. Primer, crec q és una ridiculesa q es mire qui va i qui no a les processons, cosa que d'altra banda, és un acte religiós i em pareix perfecte q si algú té uns ideals, no hi vulga assistir, q per això estem en un suposat estat laic; sols faltaria q ens obligaren anar!!
Altra cosa i q no s'ha comentat en tot el tema de festes, que em pareix lamentable la carpa del vergeret el dia de les disfresses. Jo vaig assistir i durant tota la nit en molt llocs de la carpa ni es podia passar per tota la gent q hi havia. Era una massificacií impressionant; si arriba a passar alguna cosa (assistència mèdica, una baralla...) ahí enmig, què haguera passat? Va ser francament lamentable, per no parlar ja de la discomòbil...

Anònim ha dit...

Pense que confundeixes les coses quan dius:
"Crec que m'he clavat en una web del bloc en la que esteu familiars i amics d'aquest regidor. Mal vaig jeje.".

No crec que fora cosa d'amics (el meu cas) o familiars, sinó que havies faltat a la veritat i damunt l'acabament "ho veig molt lleig" amb la qual ofenies a tots els que no són creients.

Anònim ha dit...

Per això he demanat disculpes, però més enllà de que si és un acte religiós o no, quan em referia a lleig es que a un acte on van autoritats locals i que no vagen tots ... doncs no sé ... crec que podrien deixar les creençes a un costat. No sé si m'explique.
Ei a vore si es penseu que els regidors del PP estan tots els dies en l'esglèsia eeeh ! que enseguida els associeu als dos.

Home, clar que hi haurà gent que no es familiar, això segur, tu, jo i altres. Però que com està feta per gent pròxima a ells, quan el toquen un poquet .... enseguida s'encenen ... si altres feren igual ... un altre cantar hi hauria segur. No diuen que lo que uno dona, rep .. doncs s'ha de saber acceptar el que rebem.

Salutacions

falcó ha dit...

Si hi ha algú que s'ha cabrejat eixe ets tu, el del je,je, je! Perquè jo no ho estic
No pense repondre't a res més sobre aquest tema, sols vaig a dir-te que conec el regidor en qüestió de referències i per la premsa i trobe és el polític local més preparat a hores d'ara a l'ajuntament -apreciació personal, tu pots opinar diferent, faltaria més?- i ni sóc del bloc (que tampoc passaria res i crec que ser d'un o altre partit no fa mal ningú), ni sóc amic persobal del regidor, ni amic dels seus amics o de la seua família, cosa que tampoc crec siga un crim. Si vol o no o pot o not anar a un acte o un altre ell i tots, regidors i ciutadans som molt lliures de fer-ho però.
Au! Pren-te aigua amb sucre i tranquilitzat

falcó ha dit...

Per cert. Caldria que quan feu comentaris fiqueu un pseudònim i així evitariem equivocacions sobre si això ho he dit jo o ho ha dit un altre com sembla passar en aquest cas. La majoria signeu els comentaris amb el pseudònim d'ANÒNIM i això confundeix sovint. Si he errat i algú s'ha ofés, pregue em disculpeu.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Creguem encertada la idea de Falcó.
Es conserva l'anonimat i no hi problemes de confondre ningú ni res.

Cotorro ha dit...

Podria algú confirmar el paper que té en l'organització de les excel·lentíssimes festes el propietari de l'imperi mediàtic valler, el Rupert Murdoch del

Cotorro ha dit...

Perdó, però no he acabat el meu missatge (he publicat per error abans de tenir-lo escrit del tot). Volia dir:

... El Rupert Murdoch del carrer Sant Antoni, vaja.

Ara sí.

Anònim ha dit...

qui és????

Anònim ha dit...

Si penses que Rupert Murdoch és un magnat dels mitjans de comunicació hauràs de deduir si hi ha en el Carrer Sant Antonio alguna cosa semblant que ens "irradie" a tots ¿¿¿informant-nos??? del que passa.